Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Daha almadım :)
Serdengeçti34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Nasip değilmiş boşver artık
Betdolar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serdengeçti34 ()Günaydın yine mi basladin:))
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Altın ne olmuş öyle ya altın aldaydık keşke :)
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Takıldım ya çabuk gaza geliyorsun:)))
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Almadım ama alsamıydım diyorum çıkıyor şu an :(
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Rica ederim
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Alım yaptın mı bet?
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Teşekkürler
johnny_bravo_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Evet kâr satışları olabilir, inşallah güzel yerden satış yaparsınız tersten kurtulsun herkes temennimizo
Kimimben06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Gidemez yasak var :)
uguraltın48 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Düzeltmeyi bu şekilde bekliyordum
1BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Teşekkürler hocam, ben de mutlu oldum saygılar iyi bayramlar.
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Muhtemelen benim tahminim bu tür yükselişler de hafif bir geri çekilme olabilir düşüncesindeyim 550 leri bakalım inşallah görürüz elimizdekileride şutlarız :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
uguraltın48 ()Bence toricelli direncine gidecek. :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Katatesle grafiğiniz aynı mı dolarda düzeltme bekliyormusun sende
0BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Söylenilen düzeltme neye göre kime göre bilmiyorum ama kısa vade de 4h fibonacci destek seviyesi 492.23 (aynı zamanda ara trend desteğine de denk geliyor) oranın altında saatlik ya da günlük kapanışlar yapmadığı sürece no problem :)
Kimimben06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Teşekkür ederim
Katatess için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Muhtemelen söylenilen düzeltme orada gelecek gibi fakat fazla bir geri çekilme olurmu işte bu sorunun cevabını ne yazıkki hiç birimiz bilemiyoruz :) ytd
1BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Eline sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Kardeşim, emeğine sağlık. Eski- meyenlerden birini gördüm mü, daha da mutlu oluyorum. İyi bayramlar dilerim. Sevgiler saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()şelale mi var