Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Tabiki teknik bir beklenti ama inşallah diyelim yine de :)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Gelsinnn:))
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Amin inşaallah hepimiz için
0BeğenmedimŞikayet
Zararkes__ ()Mesaj alındı abi yalnız dolar 4s. De regresyon kanalı tepesinde ve bu durumda kırmızı mumu açmış yani abi müsadenle demem o ki usd geri çekilme ile ons zaten geride kaldı sanki diyorum 7.16 gibi rakamlar gelebilir gibi gibi
Zararkes__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah gelir diye ümit ediyorum. Gerçekten güzel bir fırsat olur eğer gelirse. Teknikte var ama işin açığı bu fmun asıl hedefi olarak. ytd
Mali______ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben teşekkür ederim. 4 saatlik grafik üzerindeki çalışmamdır. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet ben ara fibo dizelerinde parça ve açıkçası 0.618 gelirse duruma göre bakarak full bile düşünebilirim. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Mali______ ()Bu dolar kuruyla 6.78e tekabul ediyor. Guzel rakam insallah gelirde depoyu fulleriz tam yaz gelmeden once
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Est. efendim teşekkür ediyorum
İnşallah istediğimiz gibi güzel bir alım fırsatı verir de herkes bol bol kazanır. Bilmukabele, iyi bayramlar çok sağolun
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zararkes__ ()Birde abi 0.618 25.34 rakamı sizde günlük olarak mi ? Yoksa 4saatlik olarak mi takip edip bulduğunuz rakam?
1BeğenmedimŞikayet
Zararkes__ ()Süper sade bir anlatım olmuş çok teşekkür ederim peki ya siz 0.618 den parça alim düşünüyor musunuz?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Umarım sizin ve herkesin gönlünce istediği gibi bereketli kazançları olsun
Mirabilis için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Daha üstad olamadık sizin değerli grafik yorumlarınıza bakıyordum alım için bekliyordum saygılar iyi bayramlar.
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Sağolun hepimizin inşaallah
AliAbi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
AliAbi ()Senin de mübarek olsun.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim üstadım hayırlı bayramlar
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Kademeli olarak devam edebileceğini düşünüyorum üstadım. ytd
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Ayyy inşaallah oda gelir eğer gelirse çok güzel olur
0BeğenmedimŞikayet
Eflatun1881 ()Evet açsalar güzel olurdu :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Forum emojileri daha da eğlenceli oluyor umarım bu sitede de açarlar birgün :)
Eflatun1881 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Herkesin ramazan bayramını canı gönülden kutlarım
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Düşüş devam eder mi
0BeğenmedimŞikayet
Eflatun1881 ()Kesinlikle, gönderemiyorum can sıkıcı :)
2BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()İyi bayramlar hocam
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ():)) o güzel giderdi emojiler olsaydı güzel olurdu sitede
Eflatun1881 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim hocam. İyi bayramlar dilerim
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Eflatun1881 ()25.34 mü, şu an gözlerimde sevinçli dolar işareti yüz ifadesi göndermek isterdim :D
5BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş ons için grafiğimizdeki 0.236 seviyesi olan 26.91 ilk hedefi gelmiştir diyebiliriz aşağı yukarı. Sıradaki ana hedefimiz 0.618 seviyesi olan 25.34 diyebiliriz. ytd
İzleyelim bakalım nasıl gidecek ben de merak ediyorum. ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aslında ons güzel satış yedin bile 27.70 direncinden 26.90 desteğine inmek üzere neredeyse. Günlük grafikteki son mum saatler kala bu şekilde 1 günü yansıtan kırmızı mum.ytd