Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (166)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Gumus tl
Altin tl analizi mevcut degil bende.
Gumus ons ve altin ons analizi yapabiliyorum fakat tl kisimlari bende yok.
Altin ons 1875 i kirip 1923 ustunde gunluk ve haftalik kapanis yaptiktan sonra ilk ara hedefi 2160$
Altin 1855-1885 bandina ciktiktiktan sonra yukselligine bagli olarak kar satisi bekliyorum bu yuzde 2 yuzde 3 gibi birsey.
Mesela 1865 den dondu 1832 kar satisi beklerim. Burasi kirilirsa 1800 e kadar normaldir. Daha asagisina inerse tehlike artar.
Bu sira yon net degil o yuzden sayi araliklari birazcik acik. Ytd
Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_D_ ()Dostum mesajım geliyormu size
Çermik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Kardeş onslar bankaların korkulu rüyası..
Bende sadece platin var.
USD düşmesin yeter..
Bayramda çıkabilirler, ama bu defa çok dusuremezler
Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Teşekkürler o zaman mı düşüş olabilir yani
İlla_edep için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()İşlem tamam kardeş.
Kendine. İyi bak, çoluk çocukla uğraşma.
Kel_Benjamin için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kel_Benjamin ()Bu sefer direnç, bariyer tanımayacak USD
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()Hocam bayram sonrası altın için bir yorum rica etsem
1BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Aynen kardeş
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Rica ederim. Dolar dusse de düşmez. Vade sorununuz yoksa alim her seviye alinir beklenir. Altin gumus cok duserse parite yapip dolar arttirilip maliyet azaltilabilir. Ytd
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()gram altın için bir yorumunuz var mı
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Tşk ediyorummm:)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()8.35 gecilmezse geri cekilme beklenmesi daha mantikli alicilar icin.
Ben suan 8.3 her seviye kendim alirim. Ama baskasina al demem cunku 8.2 gelirse zarar yapmis olarak gorur :) ben ordan donus beklerim yine donmeme ihtimali tabi ki de var ama donus bekliyorsam beni uzmez doner diye dusunuyorum. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Gcerli ve yaklastigimizi dusunuyorum gibi gibi :) ytd
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()25 mayıs ay tutulması ve dolunay günü.
Mirabilis için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Baktın gümüşte hayır yok. Dolara odaklanmışsın; ) 3 vakte kadar olayı hale geçerli mi:)ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Pekii... buradan ekleme yapılabilirmi? ytd olmadan
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()8.58 seri gecilebilir 8.48 i gecince acele etmemekte fayda olabilir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben hedefi yazarim o orda durur. :) sadece zaman uzar ama hedefte degisiklik olmaz hedef dediysem :) ytd
Hedef suan 8.7 daha sonra 8.98 faiz 23 ustu olmazsa hedef 9.62 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Kardeş, bu lineer olarak çıkmaz ine kalka çıkar.
8,55 den parça satış yapacam.
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Dolunay ne zaman
Maths_Teacher için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Slm kardesim. dolardaki yukarı hedefin duruyormu
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Simdi bende ay sonu dip olmasini bekliyorum bu dip 24 olursa ve 26 ustune cikarsa 3x beklentim olusur. Yok 24 dip olur 26 ustune gecemezse onu o zaman gelince yazarim :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Maths_Teacher ()Onursalın 17-21 arası 28.88 hedfide uyuyor bu rakamlara. Hedeften sonraki düzeltmede muhtemelen o vakitlere denk gelir diye düşünüyorum. Dolunay aslında son dip. dolunay sonrası yükseliş başlıyor.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Dolarda mi dolardaysa dogru hedeftesiniz 8.7 de kar realize edilebilir duruyor ytd
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()İnsallah, bunlar bayramda cokseler bile satış hedefim 9,600
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Orda ne olcak diyor dip mi :) tepe mi :)
0BeğenmedimŞikayet
Maths_Teacher ()Düzgün bir parite işlemi yapmak nasip olsun hepimize iki defa denedim olmadı :) Sabır acıdır meyvesi tatlıdır demişler. Aslına bakarsan bir amacında döngülerin sağlamlığını kontrol etmek. Bakalım ne olacak. özelliklede 26 Mayıs turulmalı dolunay takibimde
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bayram sonrasi:) ben haftayi teget gecip. Spek neye karar veriyor izleme gectim abi :) cikarsa ilk geri cekilmede binerim. Duserse dususun bitmesini beklerim ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Guclu ons guclu dusebilir zumrem o yuzden dolardayim :) dolar duserse de zaten gumus de dusecek tl de bekleyenler sevinir :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Bu makasla hiç bir şey yapamayız ki