Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()yak meşaleleri :)
Fanatikgumuscu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fanatikgumuscu ()Çıkarsa oraya yol alır
BOZUK_SAAT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hoşça_kalın ()Güzel günler göreceğiz güneşli günler :)))
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()20 ye emir girip duruyorum :) az kaldı dava kapansın 20 de kalacak mı bakalım
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()bekleyin hocam illaki çıkacak ben 14-15 için almadım it ne yaparsa yapsın zrp ninde zamanı illaki gelecek 15-16 mayısta davası şekillensin bakalım ondan sonra
Poyraz007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fanatikgumuscu ()Bu grafik onay alırsa en az 20.15 i var orayı gören de daha durmam der :)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz007 ()Şu it coin Bi bıraksa nefes alacaz inşallah kardeşim Şu mübarek gecenin hürmetine Rabbım sabrımızı ödüllendirir inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Mursa ()emeğinize sağlık teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()inşallah kardeşim hep beraber bekliyoroz 13,45 önemli biran önce üstüne atsada rahat nefes alsak iyi olacak
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz007 ()İnşallah olur bu söylediğin kardeş bekliyorum sabırla
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()4h 13,45 üzerinde kapattığında üsteki rakamların hepsini göreceğiz hocam
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz007 ()Kaça götürür peki bu bizi kardeş?