Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Toplantı noldu acaba barı ordan kar etsek
Savaş06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Sizdeki büyük sanşsizlik gerçekten. Umarım hemen düzelir. Bakalım 23.00 dan sonra ne olacak. İnşallah biraz toparlar.
Halımızduman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Az önce yğzde 50 nakıtteydım xrp aldıgım anda çakıldık gitti bir anda ben şok
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()İşte o yüzden %50 nakitte olmak hep iyidir. Ama işte asla yapamıyorum. İnşallah öğreneceğim. :))
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Acelem yokda zarrad akalmkatna beynım yoruldu ana parama dönsem rahatlıcam
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Olabilir evet. O yuzden ustalar hep uyarıda bulunuyorlar. Acil ihtiyaç olacak parayla işlem açmayın. Ful işlem açmayın. Elinizde nakit bulundurun vs diye. Hep bu günler için.
Ytd
Coinist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coinist ()Istedikleri kadar satan olmamissa bi daha indirirler. :((
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Stopları patlatıyorlar. Balina abiler yüksekten mal almak istemiyorlar sanırım.
Ytd
Coinist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Acelen yoksa bekle hocam. Zararına mal satılmaz. Bende ful maldayım. Bekleyeceğim.
Son karar sizin elbette.
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Coinist ()Hocam gecen konustuk ya az bi ortalik yeserince btc huysuzlaniyor hemen. kiskaniyor bizi. cozdum btc yi.. hersey guzel gideken anliyorum ki btc kem gozle bakacak bize yakin zamanda
0BeğenmedimŞikayet
mrtkrm ()ons iyi cikti bugun. acaba diyorum ? saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Sabırlı olmak lazım işte ama inanın ben o kadar sabırlıyım ama bende panik yapıyorum.
Allah'tan panik yapıyorum ama satmıyorum.
mefeefe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Yani düşüş varsa zarar kes yapalım çıkalım yoksa bekleyelım şu an maldayım full
0BeğenmedimŞikayet
mefeefe ()Biride benim
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Millet çok ürkek. :)))
Tüm Insanlık panik yapıyor demek ki. :))
mrtkrm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mrtkrm ()btc de herseyden nem kapiyor :) saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Aynen Hocam. :((
$MaTRaX$ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Almak için mi? Satmak için mi soruyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Aynen. :(
Olan panik satışı yapanlara oluyor. Yada stoplar gidiyor.
Ytd
Melisss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alperen_yanha ()Alttan toplar kesin hahaha
$MaTRaX$ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Toparlar inşallah. Olan stoplara oldu. Balinalar şimdi alttan toplamaya başlar. Klasik hareketler.
Ytd
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
$MaTRaX$ ()Bahane bahane :))
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Nolucak yani bekleyelım mı düşer mi
0BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Evet az önce bende okudum panik satışları yapılmış
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Ne olur peki hocam