Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0911 18:33:03
EUR 37.4915 18:33:03
USD 34.3392 18:33:03
ALTIN ONS $2733.6550 18:33:03

Konu: 3 mayıslı grafik

AliAbi ()
Gümüş

Bu size bişey hatırlatıyor mu?

Yorumlar (27)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Bereketini gör kardeşim.

sanatsanat için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

teşekürler nasılsa dolar salsa bile önü açık platine 325 e salrsa pltin genelde bu hareketlere gümüşten biraz daha geç tepki yükseişi veya düşüşü veriyor belki platine parite yaparım hayırlısı ... tekrar teşekkür ederim

AliAbi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Doları tut tabiki elinde. Zaten 1/3 yaptın.

0BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

teşekkürler ...

0BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

hayırlısı 3/ 1 dolara parite ettim artık parite mantığınıda stres yönetimimnde öğrenmem gerekli ... yaarın ons 6,60 civarına salarsa ons gümüşe dönerim tekrar.. peki salmazsa o seviyeye doları bekliyim değilmi ..

0BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Tabi mantıklı. Ayrıca soru sormaktan çekinme kardeşim. Burada herkesin kazanması bizi de mutlu eder.

0BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Aynen dediğim gibi 2 gün kapanış görmek lazım.

0BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

aslında eğer doların önü açıldıysa ve onsunda .. o zaman her halükarda gram gümüşünde açık yarın akşama ve pazartesi ne kadar beklemekte mantıklı gibi .. ?

0BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

dolar çıkışta olunca ons eğer 26,60 a salarsa gümüşe döniymmi peki çıkmış olsa bile dolar ... son soru :)?

1BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Ayrıca doların önüde bugünden itibaren daha açıldı.. dolarda hedef 8.48... mutlaka plan dahilinde ilerle. Pata küte dalanlar var. İnan onlara üzülüyorum.

0BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

özür dilerim zaten dolar aldım dolarla platin alrım yazıcaktım .. :) pardon

0BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

teşekkürler ons 26,60 a gelmezse artık tl ile dolara geçerim sanırım ...

0BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Önemli değil. Kardeşim. Dolar kaça gelirse gelsin önemli değil. Alacağınız onsun miktarı önemli. Kısa vadede şimdi onsun 27 in altına inmesini bekleyin. 26.60 larda falan tekrar gümüşe parite yapın. Dediğim gibi 1/3...

0BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

peki o zmaan dolara parite etmek mantıklımı kusura bakmayın çok soruyorum dolar 8,20 ye gerilerse diye sordum çünki .. 28-29 ons bandına gelincemi oparite yapmak mantıklı şimdimi.. benbiraz kısa vadede karıda öğrnemye çalışıyorum .. kıvrak değilim .. büyük kısmı gümüşte sabit 6, dan beri

0BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Yüksek ihtimal dahilinde kardeşim. Hem de çok yüksek.

0BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

ons 27 altına inicek doğrumu teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

sports07 ()

:))) uçun kuşlar uçuuun doğduğum yere, şimdi dağlarımda mor sümbül vardır.

0BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Ayrıca gümüşe tekrar. Geçmek için 27 atına inmesini bekleyin. Gelince etiketlerim sizi

0BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

bu gece ve yarın gece 26,60 üstünde kapatırsa 29 a pazartesi gelir muhtemelen değilmi?

0BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Şuan bir kısmını yapılabilir. 1/3 gibi..

0BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

peki dolara parite yaptık diyelim şu andamı yapalım ... birde hiç parite yapmadım şimdi üçte birini parite yapsam daha sonra ne zaman gümüşe geçmeliyim

0BeğenmedimŞikayet

Azyağ ()

Birazdan satanlar sevinecek . senin gibiler keşke sataydım gram yükselirdim diyecek

0BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Gümüşlerinize sahip çıkın ya da biraz kar için dolara parite yapın. Aman gümüşlere sahip çıkın. Ayrıca 29,29$ dolara gitmek için 2 gün 26,60 üstü kapatması lazım. YTD.

1BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

30 a doğru uçuştamı demek :)*?

0BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

acemiler panik te görmüyor görsede anlamyıyor ful gümüş için eldekinin yarısımı üçte birimi satlır şu anda tavsiye birde kaçı beklemek lazım giriş emri :)?

0BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Kuşları da görmediniz?

0BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

ustam açıkça yaz acemier anlamıyor :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum