Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Gitti gitmesi gerek yerlere. İyi geceler
Ferzan01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nobunaga ():))) Onur bey, zorla uye girisi yaptırdınız. Uslubunuzu, bezmis sabrini kaybetmis buluyordum. Meger ki, o kisi ben(olabilir)mişim. Biraz içe bakma zamanı
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ferzan01 ()Hocam yorumum düşmüyor sanırım yine şansımı deniyim genel sizinle uğraşanlara gelsin
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Sert cevap yazdığımı söyleyenler, sert okuyan kişiler. Okurken seslendirmeyi , vurguyu yanlış yapan ve beni aklında o kişilikte tasvir eden ama aslında kendileri o kişilikte olan insanlardır. Hâlbuki ben hiç Bir yorumumu yüksek sesle yazmıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Ferzan01 ()Sizinle uğraşıp duranlar yok kibirlisiniz sert cevap veriyorsunuz diyenlere lafım
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Tavrıma takılan yorum yazan kim? :)
0BeğenmedimŞikayet
Ferzan01 ()Ayak ta alkisliyorum sizi adamın tavrına takilacaginiza isabetli analizlerine bakın da oyle konuşun ya valla hocam sizde olmasaniz ben surdan sattım burdan aldım diyenlerden etkilenip bir ton zarar edecektim gerçekten artık maaşlı bankacılar yada bilemiyorum bundan keyif alan insanlar var gerçekten vebal alıyorlar...
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Onur abi araba bakıyorum da artık vadem kısaldı tahmini gerçekleşme süresi varmı. :) like işi tamamdır abi:)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Siz bu panikle fazla yaşamazsınız:) relax
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ufuk0707 ()o kadar sıktılar ki başına kaldırmaya çalısınca bugün ki gibi çıkıp sözle kesiyorlar önünü. umarım güzel sayılar göreceğiz yakında
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()27,65 den sonra gerçekten muamma.
Ufuk0707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ufuk0707 ()28.3 civarlarından sonra bir yataya bağlar hocam sanki.. az düzeltmesini yapıp sonra 30 gitmesi lazım 1 2 hafta sürer sanki 28.3den sonra
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam bahsettigim gerceklesiyormu ne salmaya basladi
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Like bittiği için geri dönüş yorumlarına beğeni atamadım bugün. Sağolun
nusgok için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nusgok ()isabetli önngörü için tebrikler onursal abi başarıların devamını dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Problemi çözemedim:) 40?
Önder8080 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Anlasildi hocam satis hedefimiz sabit kaliyor 7.14
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Toprağim 90. km varmis aramizda 01 80= 40 yapar:)))
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Kare icinde ki olan tamamdor abi not aldım tsk ederim cevabiniz içinde
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Toprak ise farklı. Dur ben etiket yapayım.
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Tamam toprağim :)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Gerçekleşenler , beklenilenlerinde gerçekleşeceğini göstermez.
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()TT olan grafiğimi görmedin demek ki. Geç kaldın:) grafiklerimde bir bakıver.
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Hocam sizden bi doge yorumu alabilirmiyim
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam isaretlediginiz yerdeysek ve grafik isliyorsa ons oldukca yokus cikacak gibi duruyor dogrumu anlamisim satis hedefini yukarimi ceksek acaba
0BeğenmedimŞikayet
Demir_21 ()7.15 te çıktığım gümüşü geri aldım
Sıkı takipçinizim grafikleriniz çok yardımcı oluyor Allah razı olsun yüzde 40 gümüşle beklemeye gectim
0BeğenmedimŞikayet
silver3 ()hadi inş. diyelim hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Beğeni verildi Onursal. Ellerine emeklerine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Zigzaglara odaklandım.
Hope12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Orası muamma.
Demir_21 için cevaplandı (yorumu göster)