Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (84)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Buna bağlı olarak usd jpy 133.75 sonrası 147.87 euro gbr ypy güney paterni ytd
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Peki sn hocam bunuda ogrenmis oldum sagolun, laf gelisi diye anlamistim tsk ederim.
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Bu benim yakıştırmam değil piyasa tabiri parite lerde ve hepsinin ayrı yakıştırmalar i var sn asii mesela yaşlı kadın 10 lu deste hareket 1.07 den 1.27 parite %18 lik hareket sonrası 8 deste dışarıda %14 orta vade ya 1.11 oluşursa ytd
Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Hocam neden yasli kadin:))yasli erkek degil:))güldum yaa:))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Hocam neden yasli kadin:))yasli erkek degil:))güldum yaa:))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Hocam neden yasli kadin:))yasli erkek degil:))
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Yaşlı kadın gbr hareket alanı darlaştıkça ensturü. anlar orta vade değişken davranış sergileyecektir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Yaşlı kadın gbr hareket alanı darlaştıkça ensturü. anlar orta vade değişken davranış sergileyecektir ytd
0BeğenmedimŞikayet
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()03826 21.98 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Son 10 gün ve 0618 sonu eyvAllah
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Petrol ve gaz bahane edilecek gibi duruyor dostum ytd
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Sen temel haber akışı deyince, aklıma acaba işsizlik oranı aşırı yüksek mi gelecek diye geçirmeden edemedim şimdi...
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet 26 işi de Uk- rayna R- usy a sebebiyle çıktı...
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Eline sağlık dostum sanat eserin tescillendi tebrikler...
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Bu graf her temel haber baskısının teknik ile uyumu gibidir yanlış kırılmalarda aralarda oluşssa kendini sayımın bir türlü tamamlamasının örnegidir 13 ay sonunda 26 ara patern sonunda kendini tamamlamış ytd
2BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn bünyamin trde teknik ve akıl degersiz maalesef scalp poz oluştu 12 ayda graf çalıştı yabancı traderler bu grafı 600k begeni kullanmış maalesef trde 1 begeni almış dostun. Serçe anlamı ( varabey) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()C2 ve z2 tek patern haline gelince ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Zaman diliminin yanlış hesaplanması yanlış bir kırılım 10 detecelik açı sapması ve sonuç reel c2 ve z2 ytd
0BeğenmedimŞikayet
dieaga ()Cevap için teşeklürler @Varabey
2BeğenmedimŞikayet
Varabey ()21.98 üstüne atamazsa yeni bir dip oluşturur 21.07 destek sn dieaga tabiki sn bünyaminin öngörüsüne göre ytd
dieaga için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dieaga ()Yani ne demek oluyor hocam
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Vu oluşumu ytd
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Piyasayı uzun süre bitirecekler heralde sayın Bünyamin.
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Kırmızı alanı açı degişikligi ile oluşturmuş ytd
1BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Bunlar ne demek oluyor :)?
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Ejderha kayalıktan panda agaçtan indi c2 ve b2 gerçekçi çözüm ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Ejderha kayalıktan panda agaçtan indi c2 ve b2 gerçekçi çözüm ytd
2BeğenmedimŞikayet
Varabey ()11 ay önce 30 usd den 21.44 e sonra 28.64 e aradaki paternlerle gümüş ucuza gelir ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()24.62 aşagısında geçerli graf ytd