Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()oncelık 1h da 56/61 devamında 4 ve gunlukde 62/84 aktıf dıger grafık 4h ve gunlukde hala potaya gırebılır devamında mus ovası. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Estagfurullah hocam sadece burdan tekrar bir tepki yukselisi olur mu onu merak ettim en azindan zararsiz elimdekileri o ara cikartabilirim.
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()ben al sat dıye akıl verecek kadar akıllı degılım.
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Hedefinizi takip ederek al satlar yaptim hocam fakat son uzerine koydugunda degil de ondan sonra ki kisim da 108 e denk geldim yani yukselmeden dustu. Kari alamamis olduk haliyle. Yoksa al yukselse 3-5$ kar satisi yapacaktim. Bekleyelim mi yoksa en azindan 108 seviyeleri tekrar gorur mu yoksa daha duser mi eger durse ona gore hareket edelim.
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()eee kar almasınıda bılmek lazım bazen. aldıktan sonra 6.5 $ koymus ustune.
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Yok hocam 108 den girdim ben cekilme olunca tekrar 110 uzeri atar dedim vurkac icin ama dusus gelince terste kaldik malesef. Tmm hocam bekliyoruz umarim doner yukari. Tesekkurler.
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()sen o grafıgımı en basından takıp edıyordun 115.5 gelmeden 114.2 den vurmuslar ensesıne. gumbur gumbur 3/4 hedefını ezerek geldı oralara bekledın bekledın en tepedenmı gırdın. 115.5 ustu bırsey yayınlamadım ben yayınlayan olduysa o hedefı beklıceksın benlık bırsey degıl. cekılme hedeflerınıde yayınlarım bı ara. her zaman dedıgım gıbı ytd
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()uzun vadeyı 0.94 de arardım ben olsam.
Şaşkın1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()sımdılık ıyı kotu senaryo henuz onay almadıgı ıcın orada soru ısaretı var zaten. ytd
Takipçi_kız_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Merhaba hocam dun neo dan terse dustuk fena sizce tekrar yukselise gecer mi ? Tesekkurler.
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın1 ()O uzun vade için gecerli degil mi? Simdi en tehlikeli bolgesi 0.59/0.62 arasi. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()nesını anlamadın mesela?
Takipçi_kız_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()$CHZ , UFC Fan token satışlarını başlatıyor.
bu tur hbrler lazım. ytd