Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (74)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Ufak idi büyüdü abisi:)
dogu23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dogu23 ()hocam hoş geldiniz bol kazançlar galiba sizde ufaktan coinlere takılıyorsunuz:))
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tun122 ()Allah razı olsun kardeşim sayende tüm mali satıp doge ye geçtim çok şükür hem dün altlar çöktü şimdi sattım 2 defa kazandik
3BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Dün 3,25 de iken dikkat çekmek istediğim formasyon ile şansını bir üst rakamlarda satmak için deneyen ve bekleyen tüm arkadaşlara hayırlı olsun kârları.
1BeğenmedimŞikayet
Atmaca75 ()Eyvallah babacan sağol
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Değerli arkadaşım orta vade dediğin 6 aydan başlıyor 1 yola gidiyor. Biz burda 1 haftayı zor öngörüyoruz jetonlarda:)
Atmaca75 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atmaca75 ()Hocam gizli takipçinizim tebrikler sizden çok şey öğreniyoruz, doge için orta vade ne düşünüyorsunuz acaba şimdiden çok teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Ygttyln ()İyi geceler doge ongorunuz nedir grafikten anlamıyorum ne olur sizce
2BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Yarın beğenirim onur abi:) 3 hakkımı da diğer paylaşımlarına kullandım:)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bilemiyorum, sadece beklenti ile oluşan bir durum, 1 dolar deniliyordu.
emrecanxvs için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Coinist ()Haklisiniz hocam. Yarin 3 likeniz hazir. Bugun bu grafigi görüp aldim ama 0.4250 usdt de verdim. grafik saat gibi isliyor..
1BeğenmedimŞikayet
emrecanxvs ()Ozaman kadar yükselir mi
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()8 Mayıs'ta dogefather canlı yayına çıkacak ya, orda över diye şimdiden
emrecanxvs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emrecanxvs ()Doge neden bu kadar yükseldi
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()Dostum o da var iki süslü laf yazmak birde hayal sattın mi bu iş tamam:)))
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Şaka bizimkisi. Ama birisine sataşma, polemik yaratma yorumu yapsınlar, onlarca beğeni toplarlar.
BROKER25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()Dostum maalesef burası böyle ağzınla istemedin mi vermiyorlar :))) aynı durumu kaç zamandır yaşıyorum zamanla sen de alışırsın
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bir borç mu vardı:)
gümüşşşşş için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()3,34 den 3,70 e bir atak. Güzel kazanç.
10BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Şu grafiği başka biri yayınlasa idi 50 beğeni alırdı, tabi biz gümüş yatırımcısıyız diye kaale alınmıyoruz
1BeğenmedimŞikayet
feko_20 ()Bence çok iyi bir rakam:) hedef gelirse zaten tekrar bir değerlendirme yaparsınız takipteyim:) tekrar teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Mantık onu gerektirir bence. :) Kâr realizasyonu. Çok iyi bir getiri olmuyor mu o seviye:)
feko_20 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nursen82 ()Grafiğinizi görünce alım yaptım hocam güzel satışlarımız olsun
1BeğenmedimŞikayet
feko_20 ()Tam satacaktım, sizin grafiği görünce vazgeçtim iyi ki vazgeçmişim emeğinize teşekkürler.. 4.84 hedefi geldikten sonra nereye gider? Kar realize etmelimiyiz
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Doge yatırımcısına hayırlı olsun fincanda kahve içimi. Keyif kahveleri olur umarım.
0BeğenmedimŞikayet
Nursen82 ()Burdan biraz düştü şimdi burdan alıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Son yorumlarımda yazdım.
baran6576 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
baran6576 ()Xrp hakında düşünceniz var mı?
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Doge fincan kulp tamalandı. Hadi devamı gelsin bakalım.
0BeğenmedimŞikayet
altin_takipçisi ()Eyvallah usta