Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0467 02:49:51
EUR 36.1643 02:49:51
USD 34.5280 02:49:51
ALTIN ONS $2669.5350 02:49:51

Konu: trxtry

dün 1,07 alım yaptık 1,15 isteyen kar al yapabilir. Yada grafikteki rakamları bekler. 1,08 stop rakamı 1,05 stop girip yapıp işi garantiye alalım. Ben 1,30 bekliyorum. Ters bir şeyler görürsem sattığımda yazarım. herkese bol kazançlar.

Yorumlar (44)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Fanatikgumuscu ()

Kolay gelsin

BOZUK_SAAT için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mrvv27 ()

Şükranlar efendim

0BeğenmedimŞikayet

BOZUK_SAAT ()

trx 1,08 kırarsa 0,95yada 1,15 geçilrse tekrar alırım.
xrp 13,20 üzerinde 4h kapanış yaparsa alırım yada 12,60 altında kapanış yaparsa 11,50 den alırım

Mrvv27 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mrvv27 ()

Tekrar alımı nerden öngörüyorsunuz acaba

0BeğenmedimŞikayet

BOZUK_SAAT ()

evet hocam 1,0950 de verdim destek ve dirençleri takip edin sıkıntı olmaz. xlm trx xrp anlık al sat yapsam da mutlaka elimde hep olacak. Kar realize ederek gidiyorum amacım eldeki miktarı artırmak

Mrvv27 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mrvv27 ()

Trx i de mi sattınız acaba

0BeğenmedimŞikayet

atmetmuti ()

Tamam hocam stop 1.08 diyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

BOZUK_SAAT ()

geri tepki aldım hocam 1.15 geçilirse satmayın 1,08 kırılırsa stop yapın. Ben yüklü girmiştim o yüzden riske girmek istemedim

atmetmuti için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

atmetmuti ()

Anladım hocam 1.30 jedef vermiştiniz ben satmadım satıp satmama konusunda karar sızım su an

0BeğenmedimŞikayet

BOZUK_SAAT ()

trx desteğe geldiğinde tedbir amaçlı sattık 1,08 kırılırsa 0,9x lerden tekrar alınır 1,15 geçilirse tekrar alınır.

0BeğenmedimŞikayet

BOZUK_SAAT ()

kar cebe yakışır hocam tekrar alırız olmadı xrp ye döneriz :)

berkcan_258 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BOZUK_SAAT ()

13,10 lar da dün bu yüzden satmıştık hocam çok çekilir mi 11,50 destek olur diye tahmin ediyorum

Mursa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mursa ()

Xrp nerelere kadar geriler zarar kes yapilirmi burdan hocam

0BeğenmedimŞikayet

berkcan_258 ()

Ben de çıktım hocam 1,0950 lerden. Teşekkürler son anda.

0BeğenmedimŞikayet

BOZUK_SAAT ()

1,0950 den verdim

0BeğenmedimŞikayet

atmetmuti ()

Full sattınız mı hocam trx kaçtan sattınız tl bazında

0BeğenmedimŞikayet

BOZUK_SAAT ()

şimdi kar al yaptım hocam izlemeye geçtim

0BeğenmedimŞikayet

Beste ()

Mesaj alındı teşekkürler :)

0BeğenmedimŞikayet

atmetmuti ()

Hocam tron duruyor mu elinizde satış hedefiniz kaç kaçtan satmayı düşünüyorsunuz teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

BOZUK_SAAT ()

Zaman gösterecek kardeşim aldık sattığımızda da sattık deriz :)

Fanatikgumuscu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BOZUK_SAAT ()

xrp herkesin elinde olması gereken coin ben ilk fırsatta tekrar alacağım. ytd

mmelih25 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fanatikgumuscu ()

Aaaa yukselise mi döndü grafik :- ) cansın ya

0BeğenmedimŞikayet

mmelih25 ()

Xlm ile ilgili ne düşünüyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

BOZUK_SAAT ()

Büyüklük Allah mahsus üstat :) ben kimseyi gözümde büyültmem ama saygı duyarım. Kimseye de hani hedefin gelmedi demem. Kendimden sorumluyum trx aldım yazdım 5 kişi peşimden geldi. Hep uyardım ben dahil kimsenin peşinden gitmeyin kendiniz grafik analiz öğrenin. Benim ne kadar bildiğim ortada milyonlarım yok :)

0BeğenmedimŞikayet

Fanatikgumuscu ()

Görür tabi ki biraz zamanını alır ve alt seviyelerden al sat kar firsatlarini kacirirsin o kadar. Hani dedin ya zararına satıp şöyle mi yapsam diye. Ben 16 dan alınan xrp yi al satlarla ortalamasını 9 a dusurtmus adamım ama hocalar iyisini daha iyi bilir :- ) ytd

Xrp1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Xrp1 ()

Al satta başarılı değilim. tekrar 15-16ları görür mü sizce

0BeğenmedimŞikayet

Fanatikgumuscu ()

Kardeş roket varya roket he işte öyle bir şey olma ihtimaline karşı bir kademe bırakılır . Dip varya dip öyle bir şey olmasına karşılık bir kademe TL bırakılır geri kalanı ile gün içindeki sağlam destekten kademe alınır zorladığı geçemediği direncte gönderilir. Yani bütün malla roket bütün TL ile dip beklenmez. Altincilari biliyor mu 540 dan aldılar yatırım yaptık dediler bir sene sonra 295 gördüler he işte öyle bir şey günlük alınır günlük kar alınır satılır belirli kademelerle ytd

0BeğenmedimŞikayet

Xrp1 ()

Xrpde umut var mı sizce

0BeğenmedimŞikayet

Fanatikgumuscu ()

Kardeş xrp bir günde 7.90 indi öbür gün 13 e çıktı sen elindeki olanı eth de iner cikar az az çıkıp çıkılan alttan alınsa bile ortalama düşürülür aynı coinde. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Xrp1 ()

Sizinle konuşmuştuk bir ara. yaklaşık 16 TL gibi almıştım. etheryum düzenli olarak yükseliyor sanki

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum