Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bistçiler belli oluyor :) hacimli kağıt iyi açıklıyor xrpyi
Sağlıkçı45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Hacimli bir kağıt dostum, yavaş gitmesi normal dirençlerde balyoz var. @celik2119 üstad'a da bir danış istersen.
Önder8080 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Hocam hala. xrp demisiniz ne dusunuyosunuz 1.70 leri bi kiramadik
0BeğenmedimŞikayet
Gknkck25 ()Hocam aldıysanız sepetinizi atarmısınız grafik olarak bizde faydalanalım
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mevsim_yesillikleri ()Çelik hocam istihdam beklenenin dörtte biri geldi. link ada xrp xlm ve ether aldim
0BeğenmedimŞikayet
Figen48 ()500 altı kötü demişti çelik ben bi halt anlamadım alım için sıkıntı yok yani hocam
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Sabahki beklediği sayıya göre kötü istihdam, bizim için iyi yani . Anladığım
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Şu an için rakam olumlu hocam bence
Harunko için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Ölümlü yani degilmi Çelik hoca 500 demişti sanki
0BeğenmedimŞikayet
Harunko ()Sorun teşkil eder mi bu veri btc için?
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()266 K geldi hocam beklenen veri, yanlış değilsem.
0BeğenmedimŞikayet
H_acemi ()@celik2119 hocam Neo tutmaya devam edeyimmi sizce duan saldı
0BeğenmedimŞikayet
mevsim_yesillikleri ()Tmm dir hocam, saygilar
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Herhalde benim çalışma şeklimi anlamadınız. Teknik analiz yüzde 70 civarında doğru sonuç veriyor. 40 coin alırsam yaklaşık 30u istediğim gibi gidiyor ve para kazanıyorum. Arkadaşlar zarar eden on coinin birine tüm paralarını yatırıp zarar ediyorlar. Siz tek coinde işlem yapıyorsanız benim çalışma şeklim size uymaz.
sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Marjin işlemleri yazmıyorum. Kafaları karıştırır diye.
METT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
METT ()Hocam alimlarinizin tamamını spottan mi yapiyorsunuz yoksa marjin işlem yaptığınız da oluyor mu?
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Bekleyelim o zaman 30dk var buarada günün coinlerini göremiyoruz artik ya da ben mi göremedim
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Aynı anda hem alıp hem yazamam :) Alacaklarımı ve veri kaç gelirse alacağımı yazdım. Gerisi sizde.
mevsim_yesillikleri için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mevsim_yesillikleri ()Sayın hocam verilerin açıklandığı saatte burada olacak mısınız .. yaptiginiz islemleri bizimle paylaşır misiniz
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Evet, birçoğunu haftasonundan beri çıktım. Bir haftadır düşüş beklediğimi yazıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Evet, sepettekilere bakınca 40 tane civarı var. 30'u artmış 10'u düşmüş oluyor. Sonra bir ara o 10 yükselirken başka on düşüyor. Sonuçta sepetin toplam değeri yavaş yavaş artıyor. Sepet yapmanın faydası böyle bir şey.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bu grafiklerin hepsinin altına eğer btc yükseliş trendi bozulmazsa diye yazıyorum dikkat ederseniz. Üç gündür Cuma 15:30'daki veriye kadar düşüş beklediğimi, sonrasında veriye göre yönün belli olacağını yazıyorum. Dodo, ada, xrp, xlm, xvg, bnb farketmiyor. 1 saat sonraki veriye göre hepsi yükselir ya da düşer.
0BeğenmedimŞikayet
Fatma_Gül ()@celik2119 hocam 5,40 geçtikten sonra almak daha mantıklı dimi sizin stratejinize göre almak istiyorum da bekleyim mi diye düşünüyorum