Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0509 23:16:59
EUR 36.3761 23:16:59
USD 34.5900 23:16:59
ALTIN ONS $2628.0700 23:16:59

Grafiği gönderen: celik2119

Alt coinlerin toplam değeri 1125 milyar dolar ile tüm zamanların rekorunda. Bnb ve Eth bugün ATH yaptı. Darısı tüm coinlerimizin başına.

Yorumlar (31)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

EH12345 ()

çok sağolun kankam @_muge nin izinden git dedi kaybetmeyeyim dedim:))

_muge için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_muge ()

Tesekkur ederim iyiyim, sizler nasilsiniz? :)

EH12345 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

EH12345 ()

slm müge hanım nasılsınız

0BeğenmedimŞikayet

Denizzz_ ()

Ewet canım :)) Aynı zamanda hemşehrim olur ilgim birazda ordan geliyor:))

0BeğenmedimŞikayet

_muge ()

Tesekkur ederim:))celik hocayi sizde mi uzun suredir takip ediyorsunuz?

Denizzz_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Denizzz_ ()

Arkandayım :)) Sabır konusunda sonuna kadar varım ben seni durdururum merak etme:)) Minnak olsun iyi besler büyütürüz canım:)) Şansın açık olsun Mügee.

0BeğenmedimŞikayet

_muge ()

Evet baktim, zararla ciktim borsadan, grama girdim zarari kapatip kâr aldim:)hayatimin en kisa sureli kâriydi:)Heyecanli benim yuregim sabra alistirmaya ozen gosteriyorum:) ama deneyecegim tabikide borsayi yine; lakin minnak bir miktarla)

0BeğenmedimŞikayet

Denizzz_ ()

Sabır ister :)) Geçen seneden aynı yerde bekleseydin ne olurdu hiç baktın mı peki?

0BeğenmedimŞikayet

_muge ()

Gram sayfasina ugramiyorum ama borsaya arada zıplamisligim var:) duzenli bir sekilde terse kaliyorum borsada ben :)gecen seneki acım hala gecmedi:))

0BeğenmedimŞikayet

Denizzz_ ()

Ewet ama bilhassa borsa :)) İkisi de mevcut bende.

0BeğenmedimŞikayet

Deniz82 ()

Tamamdir. cok teşekkürler

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_muge ()

Gram tarafi mi? :))

0BeğenmedimŞikayet

Denizzz_ ()

Bizim tarafa alalım seni de :)) Bak @celik2119 hocamda gelecek inşallah. Bir düşünsen mi? :)) ytd

0BeğenmedimŞikayet

_muge ()

Yoruldum:) ama daha vakit var, bu coin isini sonlandirayim oyle, daha buralardayim:)

1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

İkisi de dolara çıpalanmış stabil coin. Busd binance'ın doları oluyor. Farming'de kullanılabiliyor, beklerken tlm kazandırıyor. o yüzden usdt'ye göre daha avantajlı.

Deniz82 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Denizzz_ ()

Aaaa neden? Geç karşılaştık erken mi ayrılıyoruz?

0BeğenmedimŞikayet

_muge ()

Gunaydin, tesekkur ederim, iyiyim, sen de iyisindir umarim, uyeligim yeni olabilir ama ben 4-5 senedir bu siteyi iyi bilirim, yakinda da birakmayi dusunuyorum zaten:)

0BeğenmedimŞikayet

Deniz82 ()

Hocam usdt ve busd arasindaki fark nedir. ben hep try olan coinleri aliyorum cok bilmedigimden.

0BeğenmedimŞikayet

Denizzz_ ()

Günaydıınnn yolunuzu gözlüyorum efendim:))

@_muge Nasılsın canım? Sağlam kişiye soruyorsun bil isterim:))

1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Her şeyden var. özellikle belli bir şeyi çıkmadım yani. Sadece biraz kar realizasyonu yapıp busd aldım. İşler kötüye giderse satıp borsaya geçerim.

0BeğenmedimŞikayet

_muge ()

Anladim, ne kaldi elinizde hocam @celik2119

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Hocam hepsini değil de sepeti biraz hafifletmiştim. Bir miktar usdt ve busd tutuyorum kötü günler için.

0BeğenmedimŞikayet

_muge ()

Bnb lerinizi ciktiniz mi hocam? @celik2119

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Hocam stpt alınırmı bu fiyattan tsk.

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Btc yolumuzu kesmezse evet.

Önder8080 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mega38 ()

58 direncini kıramadıya, ayıcılar ve 2017 ciler hemen çıkar şimdi ortaya :))

Emre_bey_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Önder8080 ()

Audio gaza basti hocam. 2.95 de durmassa hedef 3.95 midir

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum