Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
0BeğenmedimŞikayet
Sharp_tongued ()Fraktal ustasi demistim bunu attiğinda :)
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Sabırsızım olacaktı.
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Dabırdızım. Nezaman ki sabretmeyi öğrenirsem o zaman olgunlaşmış sayarım kendimi.
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Valla hocam harikasın. Rabbim analizlerine de sana da güç kuvvet versin inşaallah. benim de sabrımı arttırsın inşaallah.
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Yusuf yarısını yazdik :)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Herşeyin hayırlısı kardeşim
Kazancin bereketli olsun
Pureview için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Teşekkür ederim sizde öyle
Sharp_tongued için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pureview ()Emeğinize sağlık , lakin bir dipleme daha bekliyorum 15-20 kuruş arası umarım ben yanılırım alım fırsatlarını değerlendirmek ümidiyle...
0BeğenmedimŞikayet
Sharp_tongued ()Umarım geçmezsiniz iyi ki varsıniz :)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()vardır bir hayır bunda da diyelim
Duygusuz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()@hakan7038 abim sayfadan vazgeçmeyenlerden umarım geçmezde
0BeğenmedimŞikayet
Duygusuz ()emır bırakmıstım ama makastan almamış:(
1BeğenmedimŞikayet
Sharp_tongued ()Bekleriz teşekkürler şimdiden eline sağlık @hakan7038 ile grafik atan ender kişi kaldiniz zaten
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Aynen grafikler bunun için var dur bir usd grafiği atayım :)
0BeğenmedimŞikayet
Sharp_tongued ()Güzel söz her zaman ki gibi grafikler de bunun için var ama anlamıyorlar :))
0BeğenmedimŞikayet
feryal82d ()Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()sadece ihtimal 484 üstünde kapanış almadıkça
feryal82d için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
feryal82d ()Yani hala 460 aşağı olma ihtimali var yani değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()iniş sorduğuna göre alım tarafındasın geçen hafta atılan grafikte 471 465 arsı parçalı alıma başlanabileceği belirtmiştim yeni giriş kovalayanlar için 451 de altta ki rakam
usd için şu an alım yeri değil benim için ya 8 lerde alırım ya da 8.48 üzeri kapanışları beklerim bu fikirler kişinin alım stratejisi risk anlayışı ve piyasa hareketlerine verdiği reaksiyona göre değişir
1BeğenmedimŞikayet
feryal82d ()Profiliniize sürekli bakıyorum Fakat Açıkçası grafik yorumlamakta sıkıntı yaşıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()2 kere gelmedi mi unutmak için erken
Duygusuz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()bunların hepsine cevap veren grafikler var sayfamda bulamazsanız etiketleyip tekrar atarım
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Biz yazmayalım da piyasa yazsın kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Evet kardeşim hemen hemen aynı hareketleri yapıyor rakamlar üç beş usd farkla aynı seviyelerde buraya kadar aynı olması ilerde aynı olacağı garantisi vermiyor ama beklenti oluşturuyor
mogan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Geleceği merak ediyorsun geçmişe bakman lazım
usta falan değilim zaten kızıyorlar fraktal attığımız da gram da atmıştım çok tepki almıştı
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eyvallah kardeşim
@Gold87
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eyvallah sağolun
@YESRİB @Öznurr_16 @35oğuz35
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Duygusuz ()murat abı gumus te alım gelmezmı dıyoruz sımdı,6.82 de unutalımmı
0BeğenmedimŞikayet
feryal82d ()Sizin grafik yorumlarınız gerçeklik payı yüksek olduğundan bir şey danışmak istiyorum. Altın indeki değerlere göre Dolar 8,3 ons 1769 da kapattı. Bizi bu hafta içinde neler bekliyor . Dolar yada altın kaçlara kadar iniş yapar . Grafikler bu konuda bize yön veriyor mu? Nasıl bir yol izleyebiliriz ? Görüşlerinizi alabilir miyim?
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Yazalım gitsin. :)