Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (91)
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Abi sen supriz fiyatlama deyince ben tirstim
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hocam dxy analizi yaptiniz mi bu sira 88 den dondugunde 93.4 e gelir en fazla 94.7 olur sonra 78 79 lara agir agir yolculuk yapar gibi gormustum. Sizin fikriniz nedir?
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Bende dip 22X Tepe 32 USD.
Onnbaşı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onnbaşı ()@selcukcelik Bu sene için maximum gümüş ons beklentiniz nedir acaba?
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Geçmiş hareketler ile işlem yapmak doğru değil. Her yılın getirdiği makroekonomik aksiyonlar var. Sadece astrolojide dönğülere göre hesap yapmaya çalışılır bu dönğüler çalışabilir ama fiyatlama geçen yıl 9 usd ons da yükseliş olmuştur bu yıl 3-4 usd ile sınırlı kalabilir. 7 liradan nasıl aldınız bilmiyorum ama Satın diyemem. Mayıs için söyleyebileceğim Ons bu seviyelerden düzeltmesini bitirince mayıs sonrası tırmanmaya başlayabilir ancak bunun yanında DXY ( dolar endexi ) sert çekilebilir. Dolayısı ile USD/TL de çekilecektir. Buda GRAM Gümüşte süpriz fiyatlama demektir. Gram Gümüş ilede Hedef ve tahmini doğru bulmuyorum.
Hope12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()6.92 den mi aldin?
Ytd
Bavkan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Ustam yukari mi gider bu durumda anlayamadim k bkmayin
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Herkes 5 mayisda gecen yıl ki gibi 50 kuruş duser diyo sende böyle bir durum varmi. Ben de sence ilk fırsatta elimde kini cikayim mi ytd
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Yön yukarı mı artık hocam
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Onsta aşağıda az alan var. 25.70/80 olabilir.
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Alım yaptınız mı
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Geldi de satmaya kaldi. Keşke gelsin ful bile satarız. :)
Ytd
_Emine_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Kardeşim ben 25,80 de geçen hafta sattım ve henüz almadım. Bu hafta aylık kapanışa göre kendime 3 destek noktası belirler 3 parça halinde alırım. Benim stratejim biraz farklı terste kalmayı sevmem . Ay başından beri çok şükür alacağımı aldım. Mayıs için yeni bir strateji henüz oluşmadı bende.
1BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Abi fedden önce satmak almak var mı sende ytd olmadan bende mal 7 deden varda . senin hedef var biliyorum ama sormak istedim
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Hocam beklenti yukari mi suan sizde . Bende 7 deden mal varda
0BeğenmedimŞikayet
_Emine_ ()Mrb ustamm 27.56 yaparsa full satılırmı yt olmadan
2BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Teşekkür ederim. Bir 27.56 yapar mı diye bekliyoruz biz de :)
YTD
6BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Önemli olan düşüp yükselmesi değil fed'in vereceği mesajlar. Şunu unutmayalım piyasada en önemli paritelere Fed'in söylemleri yön verir
Dxy
Vix
US10yıllıklar
EURUSD
Ve mataller
Nasdaq ve sp500
EURUSD Metaller ile neredeyse uyumlu ilerler
Başta DXY olmakla birlikte Dünyanın en büyük 2 para biriminin paritesindeki ( EURYSD baskı ile Nasdaq ve SP500 şişirilir. Bu 2 borsada şuan için kırmızı yakmak istemiyorlar tepeler den çokça açığa satış var bu yüzden oyun kurucu bezdirme politikası uyguluyor. Büyük resimde oyun büyük. O yüzden FED 'in her söylemi yön için önemlidir.
mytanju36 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hocam herkes yaptığı işleme göre olumlu görüş ister bu da onlarin hakkı olsa da gerçekler farklı oluyor çoğu kez o nedenle iki yönlü işlem açabilecek durumda olmak gerekir. Düşüşler alim fırsatı yükselişler satım fırsatı olmali
0BeğenmedimŞikayet
mytanju36 ()Sizce fed kararıyla düşer mi yükselir mi
1BeğenmedimŞikayet
İnan44 ()Teşekkürler hocam emeğinize sağlık iyi çalışmalar.
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()tesekkur ederim#gercekler iyidir#:)))
7BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Aşşağı diyeni pek sevmezler :) Bnm grafikte gördüğüm flama tamamlamaya çalışıyor ( 27,50 ) Aşşağı diyebilmem için 25,80 Altında saatlik kapanış yapması gerekir ki yükselen kanalın dışına çıkabilsin. Henüz bozulma yok. kanımca çarşamba fed belirleyici olacaktır.
gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()sence hangisi yemi once kapar
")
1BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()hersey olabilir#:)))sizce asagimi#ytd#
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Kim bilir belkide bi reddit tayfası bekleniyordur :)
gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()elinize saglik#