Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bir sürü yaxmışım şimdi buna uygun grafik yapalım ytd
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
narmanlı ()Sağol üstadım...
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Vertical basiac bunu derken kijun yutan ayı mı tenkan ayı yutan oluşumu arasında aslında japon teorilerini hiçsevmem bazen siyah şamdan oluşumlarının kijun ve tenkan yama bohçalarıyla oluştugu söylensede roc osilatör dengesizligi daha net sonuç vericidir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Yeni. oluşturdugu kanal alt destegi sn sfbl
sfbll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()2 bacaktan biri dolar. dolar artarsa gram gümüş de artar.
YTD
ozz55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sfbll ()25.670 in önemi nedir acaba?
0BeğenmedimŞikayet
ozz55 ()Hocam akşam beklenti doların artması yönünde bu durum gümüşü tetiklermı ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()teşekkür ederim Bünyamin hocam değerli görüşleriniz için. Benim düşüncem de 1851 i geçerse karar fiyat aralığını ben de 1770-1818 olarak belirlemiştim. Bu aralığa tekrar gelirse en önemli kırılım bölgeleri de 1763 ile 1833 olabilir diye düşünüyorum. 1763 altına inmesi bizi 1560 lara 1833 üstüne çıkması da bizi 2240 a kadar çıkartabilir. ytd
buradan düşüş yaşanırsa 1743 veya 1723 den kesinlikle dönmeli dönemezse 1560-1585 bandına gitme durumu var gibi. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Üstadım mantıklı öngörü
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()8.58 den döner mi diye takip edeceğiz.
YTD
narmanlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
narmanlı ()Üstadım dolar için öngörü üz nedir
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()yukarıda 7.15 önemli. dönebilir. dönmezse yeni zirveler gelebilir
YTD
narmanlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
narmanlı ()Üstadım gümüş dolar nerden dönebilir...
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()aynen. 25.02 destekken 24.70 yapıp 26.56 yaptı. şimdi 26.02 destekken 25.70 yapıp 27.56 neden yapmasın? hayal kuruyoruz. :)
YTD
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Üstad günlükte üstü buy konumunda ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn los anarquesta altın ons karar fiyat aralıgı 1738 ile 1820 diye düşünüyorum tercih yönüne göre trend degişimi saglıyacagını düşünebiliriz ytd
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Evet Dostum bence de 25.70 e kadar sıkıntı yok. YTD
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()1770.976 ustu olumlu 1776.30 ustu daha da olumlu.
1799 u gecerse donebilecegi yerler 1818 1828 1833 1851 1875.
1851 ustune cikarsa 1818 altina inmemeli 1770 altina inerse 1560 a kadar kademeli gitmesi muhtemeldir :) ytd
Yanlis mi dusunuyorum bunyamin hocam