Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0415 12:58:07
EUR 36.0331 12:58:07
USD 34.5723 12:58:07
ALTIN ONS $2703.5200 12:58:07

Konu: neo

Yorumlar (136)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

vardır bır sebebı elbet daha coookk kısı var sırada..

Zeyveli için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

81.460 asagı kapanıslarda 71.7/57
81.820 uzeri kapanıslarda 86/905 calısır. ytd yukarı hedefı yenı olusan bır form.

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

75 uzerınde beklerdım ben ama bıden lımon sıktı pıyasaya :)))

SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

lord_of_the_attack ()

Gerçekten itibar yerlerde yine olan yine insanımıza ve kripto aleminde itibarimiza oldu yazik

RESSST için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

kızmıyorum dertlenıyorum. mılletın parasına sebep olmayalım dıye ugrasıyorum . yoksa at kafadan 2/3 rakam olsun bıtsın o ısın kolay tarafı.

Soner058 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

bende hbr dusunce duydum merdıven altı ımalathanesı gıbı borsalar bunlar. 30 nısan yaklastıkca denetlemeye takılacagını bılen uyduruk borsalar tek tek kacıyor ıste. o yuzden denetım sart gec oldu ama dogrusu bu denetlenmelıler.

lord_of_the_attack için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

@Soner058 benım ızledıgım yol bu kımse uymasın dıyorum her seferınde.sen neye ıstınaden zan altında bırakıyorsun sımdı benı ? yınede uymasın kımse yada bırsey paylasmayalım. sana aldıranlardan boyle bırsey gordunmu ? yanı sanıyormusun xx fıyat denılınce 1 saat sonra gelıcek. ytd

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

benım kımseye bugune kadar al/ sat dedıgımı gordunuzmu hıc ? benım bekledıgım rakamlar bunlar kımse uymak zorunda degıl ytd dıyede uyarıyorum her sfeerınde sımdı kalkıp bunu yazınca olmuyor ama.

Soner058 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

lord_of_the_attack ()

O nasıl borsa hiç duymadım ben

0BeğenmedimŞikayet

Zeyveli ()

Dostum @Pars111 adlı kullanıcıyı engellemişsiniz sanırım, engeli kaldırabilir mi diye yorum atmış.

0BeğenmedimŞikayet

SARISEVMEZ ()

öyle ama vizyonsuzlar sağlam trend yakalamislardi bu kavgayi 80k da yapmalari lazimdi avellerin :)

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

o abıler olmasa bu pıyasa olmaz ama

0BeğenmedimŞikayet

Zeyveli ()

Anladim ben demek istediğinizi, teşekkürler, sonuçta harmanlayıp kararı kendimiz vereceğiz

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

o zaman benım verdıgım hedef rakamada gonul baglayıp satıs yapanlar olabılır demek bu. bu durumda hedef vermenın manası kalırmı. yukarı yada asagı denılsın sadece. belkıde sadece oyle soylenmelı ama cok basıt olur bu seferde yada bu dıyardan gıtmelı kendını ıfade edemedıkden sonra bı anlamı kalmıyor.

0BeğenmedimŞikayet

Zeyveli ()

O aldırdı diyemeyiz, o öngörülerini paylaştı, ben de aldım ; ) kimseye sorumluluk yüklemek istemem, kendi portföyümün sorumluluğu bana aittir. Sizin de fikirlerinizi almak istedim sadece

0BeğenmedimŞikayet

1321gp1321 ()

Pardon ya?

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

soruyu bana degıl aldırana sormak lazım. bısey dıyemem. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Zeyveli ()

Çelik hocanin 3-4 gun önceki grafiginde hedef 150 demişti, 120den almıştım, zararkes yapıp satmali miyim yani?

0BeğenmedimŞikayet

SARISEVMEZ ()

ah o abilerin..

0BeğenmedimŞikayet

SARISEVMEZ ()

yorumlari karistirdin mi dayı ben Fakfakirim :)

1321gp1321 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

sımdı degıl alttan abılerıne mal aldırmakla mesguller.

0BeğenmedimŞikayet

1321gp1321 ()

Tamam bu kadar usdt satarak düşürdüğünü mü İddiaa ediyorsun sen

0BeğenmedimŞikayet

SARISEVMEZ ()

dayı BTC'de aleme RESSST çekecek tip var mı yok mu :)

0BeğenmedimŞikayet

Mistafaaaa27 ()

Anladım abi 71/57 yazıyor ya 71 i kırarsa 57 ye kadar gelebilir o zaman degilmi

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

71/57 usd 2. hedefım gelmeden donebılır ılk hedefı bı gorursek ordan ızlemeye devam ederız. ytd

Fatoş01 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum