Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
Melike_03 ()Hocam kaçtan verelim adayı 14.90 da satmadım kötü yaptım herhalde
Özgürcük için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()daha degil alim kuvvetli 14 tl direkten dondu 13.50 ye stop koydum bekliyorum
Kral_03 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral_03 ()Özgür bey ada 13.20 yaptı kar aldinizmi
0BeğenmedimŞikayet
Rajonkes ()Abim saygılar sayende kazanıyoruz 10 50 ada var beklimmi napim
0BeğenmedimŞikayet
Zeynep_23 ()Teşekkur ederim hocam.
2BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()devam btc ile alakali birazda ama benim dusuncem 2 ay icinde goruruz teknik olarak
Zeynep_23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeynep_23 ()@Özgürcük hocam meraba neo icin 230 usd düşunceniz devammi eger gelirse tahmini nezaman gelme ihtimali vardir?
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()ben eth 400 usd den aldim benim stopum 1000 usd 3000 binden alan adam 3100 e koyar mesela kactan aldigina bagli
Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()hangisi icin eth icinmi kactan aldigina bagli
Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()chz kisa vade de hosuma gitmedi orta vade tutucak olan alabilir ama fil usd cok guzel duruyor profilime bak ufak bir grafikte attim
Trader1234 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trader1234 ()Takipteyiz bekliyoruz :)
0BeğenmedimŞikayet
Serap232323 ():- ) iyiymiş
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Stop rakam şu anki değere göre ne olmalı?
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()30 usd ye satarsın düşüncesindeyim :) tl bazlı olarak ise 300 tl civarı
Serap232323 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serap232323 ()Ya hedef gelsede satmasak 2 yıl nolur
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()orta uzun vade hedeflerim değişmez hiç bir zaman yıl sonu gelmeden 3 usd olur yaz sonu gibi hatta akıllı sözleşmeleri açarlarsa 3 usd banko
Ahmet_Serhat_Dursun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()onlar devam bn satarım yine alırım miktar artırmak benim işim
0BeğenmedimŞikayet
Beyhude_ ()Birkaç ustanın radarına girdi ise bir hareketlenme yaşar o zaman :)
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()btc ye bağlı btc yükselişi deam ettiği sürece ki benim beklentim bu yönde devam ediyor 75 bin usdye kadar eth 4500 dolarlara gelmesi muhtemel ama suan bildiğiniz gibi ath yapmış durumda tüm zamanların en yüksek rakamında btc ters bir hareket yaparsa eth onun iki katı düşer bunu unutmadan stoplu girilebilir yada bekliyenler stop koyarak beklesin
Xrp1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Bekliyoruz chz için hocam tskler
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()bugün bir CHZ değerlendirmesi yapıcam radarımda suan o var
Trader1234 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()rvn hareket haftası bu hafta beklentisindeyim 6-8 mayıs aralığını işaret etmiştim btc nin geçen haftaki ani düşüşü bunu 4-5 gün geciktire bilir ama rvn da beklntim devam ediyor tl bazlı 2.2 tl gibi satma niyetindeyim
Yamanne için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Xrp1 ()Hocam Etheryum yorumunuzu alabilir miyim. Yükselişe devam eder mi. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()devam alırken hedefimiz 14 idi daha oraya yolu var gelirse satarız :) yeni coinler buluruz.
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()tl bazlı 13.50 ustunu bekliyorum hedef 14.2 tl ama orayı beklemem
aserdar için cevaplandı (yorumu göster)