Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()sc den cıkıncA wrx aldıgımı yazmısmıydım ben :/ O KADAR DIYOSUN YANI.
umides için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umides ()WRX yeterince akümüle oldu 2.90 \ 3.70 \ 4.20 gelsin mi o zaman başkan ytd
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()sc cıtır bır karla verdım ben gerı yazmıs olmam laızm :( :( agır kalıyordu bıraz ama yetısebılırsem tekrar kullanırım 49/59 du hedefı. ytd
hülya_buungaa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hülya_buungaa ()birine adaş diye yazmıştınız sıkı takipçilerden kaçmıyor. ctsi için hem tebrikler hem teşekkürler murat bey. sc hala elinizde var değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()gelsın bakalım.
0BeğenmedimŞikayet
umides ()CTSİ kusursuzca ikinci hedefine geldi ve kendisiyle vedaşlaştık teşekkürler Murat hocam.
0BeğenmedimŞikayet
umides ()Sayfayı bilmem ama benim için önemi var :)
0BeğenmedimŞikayet
Can_Niznayu ()Slm, burda önerilerine dikkat edilmesi gereken arkadaşlardan birisin, faydalanıyoruz kismen devam:)))
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()bılmem varmıdır sence. sayfada cookk onceden paylasmanın bır anlamı yokkı.
0BeğenmedimŞikayet
umides ()Başkan ada için ne dersin varmı bir yorumun.
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()tekrardan 131/140 gormek ıstıyor 4 h kavga edıyorlar . nerden alınır satılır ona karısmıyorum. ytd
Fatoş01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umides ()Sıkı takipteyim diyorum inanmıyorsun bana :))
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()bende de nakit yoktu takibim de olan bir coin
0BeğenmedimŞikayet
Ahaltın ()Aç gözlülük yaptım:)0.820 de almadım 0.750 ye emir girdim hemen yükselmiş. Grafiğinizi görür görmez takibe almıştım.
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()adımı kım ufurdu sana :))
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()1 m $ olsa keske suanda son krs na kadar yatırım yapardım hedeflerıme :)))
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()kaç defa niyet ettim ucunda n döndüm nasip olmadı
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()uzulme bende almadım zaten :))
Ahaltın için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Ahaltın ()Helal olsun size grafikler on numara Ctsı alamadan hemen ilk hedefinize gitti. Likelar size
1BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Kardeş tşkler sen rahat ol
3BeğenmedimŞikayet
RESSST ()hadı yaaa 0,90 lardaydı 1/2 saat once :))) ıyı gelsın bakalım.
0BeğenmedimŞikayet
umides ()Murat hocam CTSİ ilk hedef 1.07 geldi sıra 1.23 te takipteyim ytd.
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()neler kacmıs neler ufurmeyle cnm cıcımle gelmıyor bunlar yada bızler bosuna ugrasıp paylasmısız 18 gun oncesınden. peeehhh
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()tobo onayı alırsa 0.32 lerı gorur. suankı hedefını 269 da tamamlıyor. toboyu onaylarsa beklerım ben olsam. ytd
technical için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
technical ()@ressst
Hayırlı sabahlar hocam , full VET teyim. Düşünceniz nedir acaba. Hedefi vs.
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Vet de beklenti çok yüksek hocam oyüzden hedefini sordum teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()kımseye al sat demıyorum. sımdı sana vet hedeflerını versem en ufak sılkelemede satıcaksın tekrar yukselıcek yıne sen zarar etmıs olucaksın cok sorup cok cvp alıyorsun sonra kafan karısıyor halıyle . bırsey almak zorundamısın. bırak nakıtte kalsın bır sure. bırde oyle dene.
MMS için cevaplandı (yorumu göster)