Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (55)
1BeğenmedimŞikayet
Sharp_tongued ()Bu ara gelme mayısta bekleriz dedim :)
satmaz_usta için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
satmaz_usta ()henüz bi tiyo vermedin. batık borsacı da yapmadn nolcak halimiz
Sharp_tongued için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
abdullahb_18 ()Insallah gorursun ama uzun soluklu beklemen gerekebilir 600 için 585 ana hedef sene sonu için bence buraları hedef edin ve sat gecen yılın ( 450 * 1.30 ) 1.30 katini dusun o şekilde hedefle tl takip ediyorsan
trakyali2259 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
trakyali2259 ()aynen ben 600 dedi mi satarim isterse 605 olsun . .. hicte demem keşke .. o hedefim gelecek bu yil gelmezse seneye bn bu gramı 600. den satacagim. allah ömür versin goreyim 600. rakamını inşaallah
abdullahb_18 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
abdullahb_18 ()Iste alirken de satarken de ac gözlülük yapıyoruz bundan kaybediyoruz genelimiz bundan kaybediyor. Ons 2100 lere yaklaştın ben asla beklemem anında satarım isterse 2300 olsun umurumda olmaz
trakyali2259 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
trakyali2259 ()bnde bugun dedim 430 440 beklerken bu hafta 470. lerden bile alamayacaksiniz nerdeee
abdullahb_18 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sharp_tongued ()Tabi ki hatta gümüşte aldim yazdim burda bir bilen arkadaşta 6.21 de sat yoksa elinde kalacak yazdı sonra kendi Tl de kalınca engel attı :))
0BeğenmedimŞikayet
abdullahb_18 ()Ona bakarsan almayanlar bu fiyatları da arayacak :)
0BeğenmedimŞikayet
satmaz_usta ()umarım kendin kendini dinlemiştin o aralar :D
2BeğenmedimŞikayet
Sharp_tongued ()Ons alan var mı keşke beni dinleselerdi gram 404 ken bir daha 404 u kirtasiyede bulursunuz dedim dinlemediler şimdi 444 e herkes fit :))
0BeğenmedimŞikayet
Sharp_tongued ()Öyle mi tamam sorma bi daha bana :)
TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
satmaz_usta ()yatırımcıya detay vereceksin gelir dedigin rakamın üstne birde biz koyup almıs olsak :D teste kalanların hesabını sorarız sonra :d
0BeğenmedimŞikayet
Sharp_tongued ()Ben gelir yatıya kalir mi dedim :))
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ():))) dogru soyluyorsun bak nasil yakalandin @Sharp_tongued
0BeğenmedimŞikayet
satmaz_usta ()birine bakıp giti herhalde. :D
0BeğenmedimŞikayet
Sharp_tongued ()Cuma dedim hangi cuma olduğunu söyledim mi :)
0BeğenmedimŞikayet
Sharp_tongued ()Geldi ama 84 :)
0BeğenmedimŞikayet
satmaz_usta ()dün 83 ten sonra 84 bekliyordu 70 de düstü tutmadı bence ons tahmini
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Dun aksam show yaptin, hangi ons rakamini verdiysen tutturdun, @aspar kardesimle birlikte cuma tahmini bekliyoruz yalniz, hatirlatayim:))
0BeğenmedimŞikayet
Feroo67 ()Millet düşsede yine alsak diye bekliyorlar oysa hedef hep yüksek?
ceyl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sharp_tongued ()Daha altını bekleyenler var dı bir akşam yildiz gibi kaydılar :)
0BeğenmedimŞikayet
ceyl ()Abi orayı bekleyen de var yukarı bekleyen de var ortalık karışık .d
0BeğenmedimŞikayet
abdullahbaba47_47 ()Ons aynı durumda sadece dolar yüksek niye olmasın
®RiSK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeynep41 ()Ons şuan daha düşük ama altın yüksek bu oranlar onsa bağlı değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
®RiSK ()Nasip olurmu be :)