Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Burdan rakam yazmak etik olmaz
gürcü8813 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Geçen hafta 303den platin aldım bugün 320oldu.
Bülbül__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gürcü8813 ()Kuveytte özel kurum var. Özel değilse sizin hesapta ne kadar var
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam ben Platin sayfasında oluyorum benim uzun vade de bir yıldır platindeyim. cok şükür iyi kazandı.
0BeğenmedimŞikayet
Skaplan ()Tfx ne kadar abartmis dolar gumus paritesini
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Bankadan tabiki daha iyi olur en azından pazarlık payı olur şubeden özel kur için
0BeğenmedimŞikayet
Bülbül__ ()Teşekkür ederim o eksik kalsın Uzun vade üye değildim ama sizi takip ediyordum geçen hafta platin Düşük fiyattan bende almıştım Perşembe faiz kararı öncesinde Tlde olmak istedim Tren kaçırdım ama gene gümüşdeyim Uzun vadeli düşünüyorum insan yoruluyor daha zararlı oluyor Hayırlı Geceler
0BeğenmedimŞikayet
gürcü8813 ()Nasıl açıyoruz tfx
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Hocam ekran görüntüsü attım kredi kartım var otomatik ödeme yok. benim mevduat oranım yüksek sayılır. birdr geçen açılmıştır bir hesap çok al SAT yaptım. islem hacmi 400bin dolar
50mg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gürcü8813 ()Hesapta ne kadar var hocam
0BeğenmedimŞikayet
gürcü8813 ()Bu rakamlar için hesapta ne kadarınız var
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Neden avantaj olmasın ki gümüş de 2kurus bazen 1.5 kuruş oluyor
0BeğenmedimŞikayet
50mg ()Bunu paylaşıyorsanız bakiyeyi otomatik talimatlarınız varsa sayısını, kredi kartınız olup olmadığınıda paylaşın ki biz şubeye gittiğimizde örnek gösterebilelim. Yoksa şubedekiler başından sallıyor. Sistem otomatik yapıyor diyip geçiyor.
0BeğenmedimŞikayet
gürcü8813 ()Kuveyt e göre bi avantajı yok yani
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Valla hocam bende var marjları çok açık kuveytde Platin var tfx yok. ondan sonra vakıf katılım bankası ni önerme yaparım. belki ilginizi çekerse paladyum var.
0BeğenmedimŞikayet
gürcü8813 ()Tfx in avantajları nedir
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sadece vakıf katılım da var. başka yerde Yok biraz fiyatı yüksek şuan için zirvede
0BeğenmedimŞikayet
Bülbül__ ()Kardeşim paladyum Kuveyt Türk kullanıyorum onda niye yok Tfx de var ondada yok nereden alıyorsunuz alıyorsunuz paladyum lafı geçiyor bilgilenmek için sordum kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Şubeden hocam şubeye gidin güzelce pazarlık yapınca oluyur
Hüseyin89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hüseyin89 ()Hesabı şubeden mi açtırdınız yoksa internet üzerinden mi?
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Farklı bir uygulama kuveytde
Hüseyin89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hüseyin89 ()Bu kuveyt Türkten ayrı bir yapı mı? Yoksa onun uygulaması mı?