Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()Bu aralıktan asagi yonlu beklentim..
Altı yok üstü yok ifadeleri benim tarzim degil
özcan_bilgin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()Benim cevabim da düşmedi sanırım.. Ben böyle bir geçiş öngormuyorum hocam
metinöksüz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
metinöksüz ()Hocam yazdım ama sayfaya düşmedi sanırım sanal paralardan bir geçiş gözlemlenebilirmi.
forexprajna için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()Beklentim yeni bir dip hareketi yönünde.. Tabi bunun teyit alması için 175x ler tekrar kırılmalı önce taban oluşturursa vazgeçerim ama bütün pariteler onsun aleyhine dönmek üzere şuan.. Bu sebeple şimdilik bekliyorum..
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
metinöksüz ()Bir ihtimal kriptolardan geçiş gözlemlenebilir. Bu arada sizinle aynı fikirdeyim. saygılar üstadım
1BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()10 yıllıklar Usdjpy dxy sp500 wti vb durumuna baktığımızda böyle bir deneme zor gibi.. Alt banda geçmesi daha olası izlemek lazım tâbi..
0BeğenmedimŞikayet
heros ()kaca kadar gider sizce?
0BeğenmedimŞikayet
metinöksüz ()Evet hocam, band geçişi olursa o bölgede telaffuz edilen 1825 üst sınırına gidebilirdi. Elinize emeğinize sağlık. İnşallah sizden faydalanabiliyorlardır. Bu bilgileri ne başka yerlerde öğrenebilir ne de okuyabilirler.
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()@metinöksüz hocam alt yorumdaki yere temas etmeye çalışıyor..
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()1778-1781 sonra aşağı gibi sayıyorum.. beklentim devam sell pozları burda kapamayı düşünmüyorum şahsen ytd..
0BeğenmedimŞikayet
metinöksüz ()geldik ikinci karar noktasına. düşüş devam eder mi sizce @forexprajna ustadım.
1BeğenmedimŞikayet
metinöksüz ()Olan ne. olan onsun tekrar alt banda alınması. ikici denemesiydi bu. üçüncü denemede üst banda çıkış yaptırabilirlerse önümüzdeki 3 haftalık süreçte trendin yukarı yönlü olması olasıdır. 182x takip edilebilir. Mevcut bandın üst noktası 1778, x dir. 1765 ile bu bölge kritik karar noktalarıdır. Bu seviyenin aşağısında tutulması her zaman aşağı eğilimi kuvvetlendirir. daha önce de dediğim gibi ben düşüş olacağı yönünde düşünüyorum.