Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (42)
0BeğenmedimŞikayet
emrrme ()Theta nın sert düşüşünden sonra ki toparlanmasını teknik değerlendirmesi nedir acaba?
Digimen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altınkıız ()Yeni zirve kaç olur digimen
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()0.0160 ama siz bana bakmayın grafik karşımda hareket ediyorum. Takip edemediğim sırada güçlü alımlar yükseltir düşüncesiyle burda tutuyorum limiti. Ytd
Sadıkcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()elo musk tüm balinaları toplamış napalım.. :)) çarpacak tüm balinaların ellerinde kalıcak doge öyle düşünüyorum..
frikuva için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Ne dogeymiş ya :)
0BeğenmedimŞikayet
Mulayim42 ()Çok teşekkürler zaman sıkıntın yok 3 ay 5 ay beklerim yorumları okuyunca sat kurtul dedim kendi kendime
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()pek sıcak bakmıyorum dün gece güzel yerden sattım dogeleri..20 nisanda ne olursa olsun ben bulaşmam.. :)
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()stop olayına sıcak bakmıyorum.. yüksek volatilelerde stopları patlatıp yukarı devam ederler.. hafta içi altcoinler normale döner.. doge olayı aradan çıksın önce..
Mulayim42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Protex ()Tesekkur ederim
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()yok hotta aynı grafiğe sahip..
Protex için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()hocam dogeye tarih vermişler ne dersiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Tokeerr ()Teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Protex ()Ustad hot grafigi bu ikisinden ayriliyormu peki
0BeğenmedimŞikayet
Mulayim42 ()Hocam son bi soru stop koymayı bilmiyorum acemiyim . zor de çok yüklü zarar var dahaha düşer mi burdan satayım, zarar dahada çok olmasın gümüşten 3 ayda aldığım kârı 2 günde gitti.
0BeğenmedimŞikayet
Sadıkcan ()İnsalllah hocam cunku bekle bekle iflamizi kuruttu
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()chz grafiği btt ile aynı.. tüm balinalar doge ye odaklanmış durumda.. sabırla bekleyecez..
Tokeerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sadıkcan ()Kac yapiyorsunuz satis liminitini
sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Digimen ()doge ye bağlı.. doge durulmadan coinlerde büyük hareket olmayacak.. :) 20 nisan ı görelim doge de .. sonrası btt nin zaten
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Hacim yüklü göründüğü için böyle düşüncelere kapıldım hocam teşekkürler. Satış limitimi güncelliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Sadıkcan ()Peki hocam istedigimiz hedefe ne kadar surede varir
0BeğenmedimŞikayet
Tokeerr ()Hocam chz grafiğine bakabilir misiniz
2BeğenmedimŞikayet
Digimen ()evet 70 güçlü destek teyit edildi zaten..
0BeğenmedimŞikayet
Sadıkcan ()Hocam btt 70 destek yapti heralde dpgrumudur burdan ekleme yapmak mantiklimidir
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()o seviyeye gelene kadar ilaki, küçük düzeltmeler olacaktır.. formasyon oluşturmadan nonstop hiçbir coin yükselmez..
sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Hocam like bana ait ama cvp vermediniz. Usdt bazında 0.0180 i zorlamadan düzeltme gelir mi sizce. Y. T. olmadan...
0BeğenmedimŞikayet
pakapaka ()Tamamdir hocam teşekkür ederim bilgileriniz içinde hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()biance ve thodex.. duruma göre ikisinden birini kullanıyorum.
pakapaka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mulayim42 ()Hocam 14 .50 den xpr deyim o seviyeler sizce nezaman gelir birdaha
0BeğenmedimŞikayet
pakapaka ()Binance mi kullaniyorsun bu arada hocam
0BeğenmedimŞikayet
pakapaka ()Anladım hocam o zaman bizee 21 nisanı bekleyelim ordan cikan paralar artık diğer coinlere gelsin :)