Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (117)
0BeğenmedimŞikayet
goldman123 ()inşallah hocam btt bizim vazgeçilmezimiz :)
Digimen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
goldman123 ()hocam bendede chz var 8.3k lot 4.2 liradan almıştım inşallah 11.5 lira hedefim var bol kazançlar
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()X2 kısa vademi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()satışlar sizi yanıltmasın.. her seviyede satış düzeltme tabiki olur.. silkelenmeyelim.. btt ½55 lik karı geri aldı zaten.. x2 yapmadan derin düzeltme beklemiyorum.. ara ara ufak formasyon gereği satış düzeltmeleri olacak tabiki..
Sivassli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Btt cok sevindin insaallah hedef gelir Chz için düşünceniz varmı? Winlarimi zararına sattım toparlanmaya çalışıyorum. tsk.
goldman123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sivassli ()Hocam kesin 0.1de yine cok satis girilmiştir. Görür mu bugun sizce. Elifle ben terste bekleyenlerdenz :)
0BeğenmedimŞikayet
Grsynhr ()Trx destek. direnc nedir hocam biraz ekleme yapmk istiyorm burdan yapilirmi
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()1H de tamamlamış..94 üstü kalıcılık olursa formasyon çalışır..
goldman123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Flankes21 ()tşkrller hocam ay sonuna kadar beklemedeyim karışmıyorum btt lere
0BeğenmedimŞikayet
goldman123 ()bekle sen bekle en cok sen hakettin bu yükselişi
btt birazdan fişek :)
1 h grafik flama bayrak tamamlamış
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Farkındayım abi bende btt yukselirmi gercekden demek istedim yerlerde süründü çalışıyormu hala formasyon bu zaferde chz birakmiycak sanki
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()btt hot trx bu üçlü beraber hareket ederler.. hangisi önde gider farketmez zaten sırayla pumpları oluyor..
Flankes21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Flankes21 ()hocam btt hot beraber hareket ediyo sanki btt onu geçme ihtimali varmı orta kısa vadede
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Hocam 933 bin adet var 0.075 ortalama çok tedirginim vade sorunum yok ama çok bekledim stres yaptım baya
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()btt lerinize ellemeyin...
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Hocam buralardan döner mi yani sabırla bekleyelim mi yoksa satıp alttan alım mı bekleyelim
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()hafta içi grafiği vermiştim.. destek 70 idi... şu an ki grafiğe bakarsanız hala 70 destegini korumuş.. dip seviyemiz artık 70 tir..
Vonali_25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()doge gece ikili tepe yaptıgı anda çıkış yaptım.. hemen btt ye geri geçtim.. doge ile beraber yükselişte olan coinler şimdi tam tersine döndü.. doge bir ayda ½450 arttı.. b süre düşüşü devam eder..
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Hocam doge ve chz yüzünden ilerleyemiyor bu rakamlarun gelmesi gerecekden. mumkunmu? tsk.
0BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_000 ()Günaydın Sayin @Digimen dediginiz direnc rakam ini TL olarak demeniz mümkün mü. Hayırlı bereketli kazançlariniz olsun
1BeğenmedimŞikayet
Vonali_25 ()Hocam bu Melet düşünce de gelsen buraya , tek kalıyoruz düşerken , hep çıkarken grafik var , hep burda olun:)
0BeğenmedimŞikayet
İsobey68 ()@Digimen tahmininiz nedir 136 hedefine ne kadar süre zarfında ulaşır hocam. Kısa vade mi yoksa uzun vadede mi
0BeğenmedimŞikayet
Kadirguay ()Günaydın trx için hedefiniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()tşkler rica ederim.. bol kazançlar güzel hafta sonları..
Borabaybora34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()Eline sağlık @Digimen hocam
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()evet usd olarak.. dirençimiz günlükte 0.0137 usd.. asıl hedefim benim 0.0160
Borabaybora34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()@Digimen gunaydin hocam usd olarak bu rakam. dimi