Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (143)
0BeğenmedimŞikayet
Ekslans ()Bence deee
ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Ben bilemiyorum. Ekonomi dar boğazda. Sıkıntı büyük. Ne inebildi ne çıkabildi. Onu dokuzu yok son hamle tüm hesapları alt üst etti, Şimdi düşünsünler ne yapacağız.
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Faiz artışı beklemiyorum
Eğer yaparlarsa söyledikleri ile yaptıkları uyuşmaz güven olayı kaybolur
Sabit kalır yine ; :()
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Önce 8.50 gelse sonra 7.77 gelse uyar bize
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Pet ltd. Bankacı arkadaşlarım Mayusta faiz sart. Ancak yaz geliyor konut kredisinin önünü açmaları sart diyorlar. Eee diyorum ne olacak ınan yanıt yok.
0BeğenmedimŞikayet
Taner0765 ()İşte bizde o 7.50, 7.70 bandını bekliyoruz bayağıdır . Bende altını doldurmadan yükselişe başlamayacağına inananlardanım umarım yanılmayız
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Benim düşüncem mayıs 6 faiz kararı dolara yön verilecek
Faize kadar 7.90 8.20 arası diyorum
Ilk faiz indirimi ilede 8.50
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Teşekkür ederim. Saygılar benden.
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Aynen hocam dolar önce 7.70 Li seviyelere gelip öyle yükseliş gösterecek
Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Merhaba kusura bakmayın ben grafik konusunda acemiyim. Dogru mu anlıyorum. Doların yükseliş trendinin başlaması için 7.63 -7.94 aralığını görmesi gerekiyor Ya da @celik2119 deyimiyle gunesin yenuden dogmasi icin. Yeniden elinize sağlık.
Hakan_oz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Teşk ederim hocam değerli yorumunuz için bahse konu bahsettiğiniz ''büyük bir yeşil mum'' 2. bant aralığına denk geliyor ki ve hafta kapanışlarını bu bant içinde fiyatlaması Türk lirasının değer kazanımının devamını sağlayacağı kanaatindeyim ancak tersi durumda 3. bant içindeki fiyatlamanın devamı değer kaybı riskini artırmaktadır. Selamlar.
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Bu hafta yine haftalıkta
Kırmızı bir mum daha bırakırsa
Nasıl olur sonuç?
Saygılarımızla
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Mutlaka hocam. Üç hafta önceki çekiç yükselişin ilk habercisiydi. İki hafta önceki Doji mumunun ardından ilk yeşil mum yandı. Biraz atipik olsa da terkedilmiş bebek boğa ya da doğan güneş formasyonu belirginleşmeye başladı. Bu hafta daha büyük bir yeşil mum trendi netleştirir diye düşünüyorum. Grafiklerinizi yorumlamak büyük bir zevk. Elinize sağlık hocam.
1BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Sağolun değerli @falcon38 kardeşim. Selamlar.
falcon38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Emeğine sağlık güzel çalışma kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Sadece üzülüyorum
Kolay olan bir birimizi kırmak, zor olan ise kalp
Kazanıp iz bırakabilmek
Graf için tekrar teşekürler
Dar ve geniş bant analizi yapan, kırılım rakamlarını daima önden görür
Saygılarımızla daima
1BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Hoş bulduk değerli @Mennan_usta kardeşim yine dünyanın yükü üzerinde gibi görüyorum:)
Mennan_usta için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Hocam her hafta kapanışında yayımlıyorum. Bu hafta 8. hafta oldu. Bu grafikteki mum ve kanal hareketleri orta vade adına gerçekten fikir verdiğine inanıyorum nitekim 28 şubat tarihli ilk düşüş mumunda Türk lirasının aşırı değer kaybı yaşanacağı işaretini vermiş idi. Bunu da belirterek inceliyoruz. Selamlar.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Hakanım
Hoş geldin
Saygılarımızla
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Her hafta bekliyorum çok güzel bir çalışma
2BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Teşk ederim değerli @ASRN hocam sağolun. Aynı şekilde değerli @Ferdi_57 kardeşim. Takibe devam mı? :) @celik2119 hocam. Selamlar.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ferdi_57 ()Hayırlı sabahlar. Sağol Hakan abi.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam elinize sağlık