Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0422 14:34:52
EUR 36.0482 14:34:52
USD 34.5627 14:34:52
ALTIN ONS $2702.1550 14:34:52

Konu: <@kıncı> qram önemli olabilecek kırılım..

⭐⭐Akıncı ()
Gram Altın
MB başkanı haberi ile gaplı bir şekilde fırlatılan fiyat bırakmış oldugu gap'ı almaya gelebilir, egerki tekrar trendin içine girmeyi özellikle 461 üstüne atabilirse bu boşluga kopuş boşlugu deriz aksi takdirde ters bayrak hedefi 405 civarını gösteriyor. olur olmaz birşey demiyorum sadece görüntü bu YTD. ßoL Şans.. ana trendin dönüşü içinde 476 üstü kapanışlar görmek gerekir.

Yorumlar (31)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Freedoom35 ()

Abi bu arada ons un yükselmesimi doların yükselmesimi altın fiyatını daha çok etkiler..

Freedoom35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Freedoom35 ()

Teşekkür ederim sağol abi, hayırlı cumalar, hayırlı işler olsun..

Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

ben altın seçerdim rasyoda gümüşün üstünlügü bitmek üzere. 128 den 63 gelen rasyoda altının düşüşün sonlarına geldigimizi düşünüyorum..

Freedoom35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Freedoom35 ()

Abi ucuz denk getirirsek, altın mı gümüşümü alalım..

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

evet bekliyorum ama ne kadar sürer bilmiyorum 461/475 üstüne geçmedigimiz sürece beklentim de degişiklik yok..

HaLLac` için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

HaLLac` ()

SiZde son bir düşüş bekliyormusunuz Hocam:)

0BeğenmedimŞikayet

Altınkıız ()

Gelsin artikta alim yapalım)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

ucuza denk getirirsen dükkana mal almış gibi al koy kerarıya tabi elbet bir gün müşterisi çıkar verirsin :)

HaLLac` için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HaLLac` ()

Akıncı hocam paylaşma şöyle grafikler yine Altın aldiracan Bana, Çıktım zaten:)

0BeğenmedimŞikayet

ÖzLeMm09 ()

Hım dediğim gibi sabit kalamıyorum benimle başlayanlar 5 yıldız oldular :))Ben de ha bire sınır dışı ediliyorum kader utansin:))

1BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

nick degişmiş :) yoktun bayadır havamı alıp geldin :)

ÖzLeMm09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ÖzLeMm09 ()

Aynen hiperim:))

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

demek ki benim gibi aşıranlar çok :)

ÖzLeMm09 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Altınkıız ()

:)).. hoşgeldiniz Akıncı hocam :)

0BeğenmedimŞikayet

ÖzLeMm09 ()

Hım bu söz de pek bi tanidkk:))

1BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

bir umuttur yaşamak :)

Altınkıız için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Altınkıız ()

Grafiği güzel çizmişsiniz hocam o alt rakam gelirse pek umudum yok ama güzel olur:)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

hayır alım yapmadım, yılın ikinci yarısından öncede alıcagımı sanmıyorum. satıp altdan almak zor ve strresli bir işdir her 1 2 liralık yükselişlerde kaçırcam korkusunu yaşarsınız bunun yerine ful alım yerine 3 yada 4 parça halinde işlemler yapın çok kazanmakdan önceliginiz kazanmak ve sürdürebilir olmasını saglayın.

___Blackgirl___ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

EmreT19 ()

Kimseye alın veya satın diyemem. Hesabını kendin yapmalısın. Ytd

Mgulmez için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mgulmez ()

Nisan sonu ödemem varda düşecekse bızdurayım 2016da almıştım

EmreT19 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

EmreT19 ()

Ben bu sefer de dolacagini düşünüyorum. Senin fikrin değişmiş olabilir. Benim değişmedi. Beklentilerim de aynı şekilde devam ediyor. Ytd ben kimsenin yatırım danışmanı değilim. Ben alacağım pozisyonu yazıyorum. Herkes yazıyor. Bana uyun demiyorum. Onu 500 olacak satmayın diyenlere söyle. Ytd

Recep35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Recep35 ()

O arkadaş dediğin olabilirde diyor olmaya bilirde diyor 476 yi geçerse diyor gap olayı biter diyor yükseliş olur diyor ama sen o gap dolacak illa diyorsun ben de ilk başlarda öyle düşünüyordum ama dolmadan da gidebiliyor :)

0BeğenmedimŞikayet

EmreT19 ()

Kesin diye bir ibare yok. Arkadaşın Grafikte paylaştığını yazdım. Aynı düşüncede olduğumu belirttim. Ve bunu ilk defa değil haftalardır beklentimi söylüyorum. Ytd

Recep35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Recep35 ()

Kesin diye konuşma admin nerdesin uyuyon mu

1BeğenmedimŞikayet

Sosa ()

O gelecek demiyor gelebilir diyor sen net söylüyorsun sana itimat edip işlem yapan kişinin vebali ne olacak gelmezse

0BeğenmedimŞikayet

EmreT19 ()

Kaç liradan aldın ortalama ne

Mgulmez için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mgulmez ()

Ben omzaman elimdekileri boza durayım yoksa zarar etcem sizin dedigin iz rakamdan tekrar alırım

0BeğenmedimŞikayet

EmreT19 ()

Biz de aynı şeyleri söylüyoruz da inanmıyorlar 405 gelecek, 7.22 GAP boşluğu dolduracak ytd

0BeğenmedimŞikayet

___Blackgirl___ ()

Tekrar 460 gelirmi yoksa burdanmı düşüş gelir birde alım yaptınızmı merak ediyorum fikirlerinizi yorumlarınızı önemsiyorum hergün profilinizdeyim 460tan almıştım tekrar gelsin az zaratla satıp düşüşü bekliyeceğim sizce yapcagım mantıklımı sizde düşüş bekliyormusunuz

2BeğenmedimŞikayet

Sosa ()

Teşekkürler hocam saygılar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum