Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (108)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Tamam abi yazarım şimdi
Midland için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Midland ()Onursal hocama söylermisin beni engellemiş , niye olduğunu bilmiyorum sevdiğim biridir ama.
Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Bereketli olsun onur abi. Xrp yeni hedefin 17 mi abi. Sen yaptıysan muhakkak gelecektir. :)
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
pakapaka ()İyi yapmışsınız bizde gecen hafta btt parayi iki ye katlamistik şimdi anaparanin yari yok :)
0BeğenmedimŞikayet
goldman123 ()hocam merhabalar rica etsem xlm ile ilgi grafik çalışması yapma imkanınız varmı sanırım xrp grafiğini takip ediyor
saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()Sagol değerli hocam
0BeğenmedimŞikayet
Hkn111 ()Abi ne yapsınlar onlarında vizyon okadar engelle geç abi en güzeli uğraşmaya cevap vermeye değmez amaçları seni yormak zaten
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Yeni takıldım:) bir xrp macerası yapayım dedim 6100adet almıştım 7,8 den.
pakapaka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
pakapaka ()Ooo hocam sizi buralarda gormek ne güzel ben yeni gordum daha doğrusu :)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Rica ederim bora dostum. Hayırlı kazançlar dilerim
Borabaybora34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Huylu huyundan vaz geçmiyor, nick değiştirip geri geldi Selma abiniz diyor.
Hkn111 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Şalgamı dolapta görüyorsun ama bakınca. En son grafiğe bakınca da , Yanında mum olmayan siyah yukarıya doğru çizginin işaretlendiğini ve en sağ tarafında mavi renkli rakamlarıda görüp almaya veya almamaya karar verebilirsin toprağım.
Osman_DOĞAN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Osman_DOĞAN ()Sevgili hemşerim grafikten anlamıyoz bide açık anlatsan bizim için gram sayfasından tanırım seni bu şuna benziyor Asmaaltı kebap salonuna oturuyorsun duble adana geliyor yanında şalgamı yok :)))
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()@Onursal5377 abi eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
ELVS ()Bereket versin iyi alsat yaptım 1.5 doLarı gecmıyınce 1.40 cıvarı cıktım bakalım düşerse aLırım düşmezse canı sagoLsun zaten btt hot npxe de çakıLdık bı onda 3 5 al sat yaptık
0BeğenmedimŞikayet
Hkn111 ()Onursal abi nick hayırlı olsun gerek yoktu gerçi ama yinede gereksiz sataşanların nick üstünden laf yapmasından kurtulmuş olmuşsun abi... xrp bi düzelteme sonra 17 seviyesi hedef sanırım teşekkürler abi