Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (35)
1BeğenmedimŞikayet
Ragnar_lootbrok ()Bufalo engele geç :))
Bufi3461 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ragnar_lootbrok ()Iyı oldu çok guzel oldu:)
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()ARPA 96/85 ytd. guzel ders oldu bu cok bılmıslere :)))
0BeğenmedimŞikayet
umides ()Başkan uğraşma şunlarla, boşu boşuna kendini germe ne gerek var. Bak mis gibi hedefler geliyor yaslan arkana keyfini çıkar ytd :)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()Su Multi fake hesaplarinizla gelip gelip racon kesecek ne capiniz ne yüreğiniz sökmez burda. Eyüp hocana şöyle akıl verecegine kendi akillasin önce millete alın dediği arpa zararını ödesin. Senide yemlemeye devam etsin Kalan arpalarla. sen git sahibin grldin yada kiligini değiştir öyle çok sahneye çakma müridler sizi.
Kösem_sultan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()cakma pınokyo benden sonra sanamı cebelles oldu :)))
0BeğenmedimŞikayet
Bufi3461 ()Sen ve senin gibiler benim kalipremde değil. Benimle tartışma zevkini bile sana yaşatmiycam hadi çôplüğüne. Engellendin.
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın1 ()5 6 bin kusur dolar dan 15 dolara düşmüş. 3 yıldır da 300 dolari geçememiş.
0BeğenmedimŞikayet
Bufi3461 ()213 yada 198 USD alım yeri bence. Daha yukarısi risk
Şaşkın1 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Bufi3461 ()Okuman varmı? Mal derken coinden bahsediyorum ve her zaman coine mal demisimdir. Ayida gelirim kurtta gelirim burda seni ilgilendiren ne sen kimsin ki bunu sorguluyosun.. Sende anlama zorluguda var. Piyasaya yeni giren biri ilk mal alışında Eyüp hocanın tavsiyelerine uyup alim yapsa diyorum. Anladinmi?
1BeğenmedimŞikayet
Bufi3461 ()Şaşkına bişey demedim dost, kimin ne olduğunu biliyorum zaten.
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın1 ()Neyse zec baktın mı? Bugun biraz inceledim gideri var ona daha sira gelmemiş?
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()yok saskın1 ede degıl lafım zaten dost . bırılerıne renklerı ogretıyoruz zaman zaman o kadar. cakma hesaplarla gelıp cemkırıp kacıyorlar sıfatları yok yazdıklarını savunmak ıcın.
0BeğenmedimŞikayet
Bufi3461 ():))Ne alaka, yazdıklarını okuyorum bazen mal alirkende değerlendiriyorum. Şimdiye kadar ukalaliginida gôrmedim.
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın1 ()@Bufi3461 bizi pass geçiyorsun diyorum, donus yapmıyorsun da:))
0BeğenmedimŞikayet
Myra77 ()Hoşgeldinizzz:) geceniz kazançlı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Bufi3461 ()Valla anlamadım soru işareti manidar olmuş.
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın1 ()Bos ver bu ukelayi diyip atliyorsun o zaman:)
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın1 ()Bos ver bu ukalalık diyip anlıyorsun o zaman:)?
0BeğenmedimŞikayet
Bufi3461 ()Gôrüyorum merak etme:))
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın1 ()Sende arada bizi görsen cok iyi olacak da... neyse:)))
0BeğenmedimŞikayet
Bufi3461 ()Rest sakin dostum, boş ver buradakileri kendi ekmeğini kazanıyorsan gerisini tınlama.
0BeğenmedimŞikayet
Bufi3461 ()Senin o kerameti kendinden sanan hocan mal aldırdigi zaman bütün coinler pirim yapıyordu. Arkadan konuşuyorsun dediğin adam hocamıza gerekli cevabı zaten verdi. Restt'in bilgisi, ustalığı karşısında susmak ve hatasını kabul etmek yerine trübünlere oynadı. Millete kazandırdı biraz kaybettirse ne olacak diyorsun peki hiç kazanmayanlar ne olacak. Hocanizda boş adamdı sende boşsun. Cevap yazma seni kaale alıp karşılık vermiycem.
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()kendımı ıspat gıbı bı derdım varmı sence. herkesın yazdıkları duruyor sayfasında her yazdıgımın arkasındayım sukur kımsenın parasıyla kumarda oynamadım egoda kasmadım podyumda boyda gostermedım
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()hee ıste boyle zırlar zırlar kacarsınız karsıma cıkınca cakma ustaların pınokyoları.