Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (67)
0BeğenmedimŞikayet
Vedatgmş ()Bende deneme amaçlı aldimda 100 tl yukari 200 tl. assagi:)
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efelek ()Hocam neo yorumunuz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Allah razı olsun.. tüm zarardakiler inşaallah..
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MANTOŞ ()@Onursal5377 merhba burası baya hareketli gümüşte baya durgunluk var buraya kalp dayanmaz gümüşteki gibi elim bol basamıyorum riski cok =)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Sende sagol kardesim insallah en kisa surede kara gecersin bol kazanclar.
Yalçınay_57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Sağolasın... Varolasın... Adam...
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()O iyi o halde:) 4,15den 1000liralık almıştım oğlum için. Sonra 44binlik
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Mayıs ayında 26 TL geçmesi
rüzgar81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
rüzgar81 ()Xrp ile ilgili öngörünüz nedir 1.25 $ desteginde 10.3 tl de ekleme yapsam mi karar veremedim
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Ah lardan önce yolladım bu grafiği:)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Az bir miktar, Perşembe günü 6,67 de 6666gr satış yaptım ve onu hemen iksrepe aldım 7,8den
Vedatgmş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Rica ederim kardesim saatlik kapanislar dusus cizgisi ustunde gidiyor asagi mi kiracak yukari mi kiracak sanirim btc nin yonu karar verecek gibi duruyor. 5 dk lik rsi de alicilar artmaya basladi donus sinyali olma ihtimali var ama btc yon yukari demezse dusus devam edebilir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Teşekkürler dost...
0BeğenmedimŞikayet
Vedatgmş ()Oo jetonami geçtin abi
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Btt 0.008$ dan donerse tl olarak 0.14 e kadar cikabilir. Eger btc dususe devam ederse 0.052 ilk hedefi sonra 0.045 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Alım uygunmu bekliyimmi sence abi... Sorumluluk bende.. btt den sağlam battık kurtarmak gerekiyor..
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bu sanallarda erken diye birşey yok bence.
1BeğenmedimŞikayet
ELVS ()Abim hoş geLdin nerdesin bu btt hot dent npxe bitirdi bizi napsak
0BeğenmedimŞikayet
BaFRaLıı55 ()Ne zaman surede gelebilir hocam
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Alt yorum.. @Onursal5377 erken sattım abi bı önceki hareketi gibi olur diye.. 9.30 dan verdim.. şimdi alım kolluyou...
1BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Tebrikler ve teşekkürler abi... Ufak bı düzeltme yaparmı şu sırada bı bakarmısın grafiğe... Saol varol...
0BeğenmedimŞikayet
artemis_ ()Onursal hocam merhaba Pundix ile ilgili bir öngörü varmi
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomist_06 ()Aynı şekilde hocam emir girilmiştir.
0BeğenmedimŞikayet
Mirhan$ ()ooo onursal abi seni buaralarda görmek ne güzel nasılsın iyimisin
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()1,60 hedefi vardı.
ibrahim2345 için cevaplandı (yorumu göster)