Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Ustam bakacağız gidişata göre zirveden satmak kimsenin harcı değil sadece şansıdır bir alttan satariz panik yok
ÖzLeMm09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÖzLeMm09 ()Ben bunu şimdi gördüm 492 den düşecek mi demek
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Kardeşim yaptin mi al satlari :))
TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Personaa ()aynen hem al sat kafasıyla yorum yapmış o 5 lira olayı makastan ağır geliyor zaten . birde talhanın özel kurunun olduğunu bilmiyor
0BeğenmedimŞikayet
Talhaakgunn ()Hahaha :))) aynen öyle abicim valla. İnsanlar ne yapmak istediklerini bilmiyorlar daha
0BeğenmedimŞikayet
Recep35 ()Ben zaten hisselerden çıkınca seneye :)) gerçi ozamana insallah kendimi geliştirecem yine burda olursak abi inşallah güzel günler görücez senle bir kaç kişiyle takılcam abi okadar :))
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Kardeşim hafta başında bor grafik attım orda yazdığım sey aynen gecerli uzim vadeci iseniz alın ve arkanıza yaslanın diye ama al satçı isen en iyi fiyatı beklersin gelmez ise başka ürune yönlenirsin @Talhaakgunn iyi bir örnek buna ama insanlar daha uzun vadecimi al satçımi ona karar verememiş ki
Recep35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Recep35 ()Ben olsam full alırdım yerdede kalırsam beklerim abi sana güveniyorum ne bileyim
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Tl her zaman olacak bir köşede kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Tamamdır abim teşekkür ederim
Aynen senin dediğin gibi bir haber veri akışı durumu değiştirebilir şimdilik durum bu artık bunu herkes öğrenmiştir :)
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Recep35 ()O zaman az azcik nakit ayirsinlar abi çok parca bir işleme gerek yok sonuçta sen diyorsun :)) tövbe estafurullah
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Her an her şey olur kardeşim ben rotayi çizdim bazen şaşabilir bazi duraklara uğramam derse kaptan ben bilemem hep söz dinlemiyor:)
@Sosa eyvallah kardeşim hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Hayal gücü geniş olunca böyle oluyor
Kardeşim
TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Murat emeğine sağlık can kardeşim. Bir haber akışı, Fed politikasında değişiklik ya da bizimkilerin yapacağı entrasan işler olmazsa(yüklü faiz artırımı) 21-50-100-200 günlük ortalamaların üzerinde hareket ettiği sürece sana katılıyorum, daha önceden de söylediğim gibi her geri çekilmeyi alım fırsatı olarak görürüm. Ne zaman ki bu ortalamaların altına inmeye yeltenir o zaman pozisyon kapatır beklemeye geçerim. MA ve EMA ortalamalarda 50 ve 200 gözden kaçırma kardeşim. Takip etmek lazım. Bakarsan dediğimi anlarsın zaten. Sevgiler hürmetler.
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Gmrğdm abi bunu birde log çizmle 2018 den bugüne gelen trend içine alsana tam resmi
1BeğenmedimŞikayet
Recep35 ()Murat abi burdan 439 mu gelicek yani hayal ürünlerini biliyom az çok senin
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Emeğine sağlık teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()@aspar kardeşim istediğin grafik
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()ah kardesim ne al- satlar yapilir, cicekler acar buralarda sen ne diyorsun