Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
0BeğenmedimŞikayet
Turgay3461 ()@NİLSUDE cevap geldi murat kardeşimiz çok güzel bi açıklamayla cevabini verdi sanada düşen bu konuyu uzatmaman saygılar:)
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Hadi madem merak ettiniz söyliyim bari bugün bi yorum yaptım kendisi anlam çıkaramadığını söyledi bende ne söylemiş olabilirim diye sordum Nil e hemen devreye witch arkadaşımız girip izah etti bende dedim ki bak anlayan nasıl belli ediyor kendini dedim var mı burda bi gariplik sence kendisine incitecek bişey söylemedim o biraz alınganlık yaptı sanırım neyse kusurumuz olmuşsa affola bayanlara saygımız hürmetimiz sonsuz onlar bizim başımızın tacı konuşmaz ise canı sağolsun kendi kararıdır saygı duyarım
Turgay3461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turgay3461 ()Neyse ozaman hedefinle alakalı bir şeyse hiç takılma zaten muratta bizden yabanci degil:)
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Hiç umrumda mı ki bak. O söyleyecek ama bugün ama bilmem valla:)))
0BeğenmedimŞikayet
Turgay3461 ()Cevap gelmedi ozaman sana soruyorum ne dedi de küstün? :)
0BeğenmedimŞikayet
Turgay3461 ()Sorduk cevap bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Cvp vermiyor
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()B seçeneği
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Murat
Ben yoldaydım dün ve bugün yeni geldim
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()O zaman bugün de barışmak yok ona. Yalnız açik sor. Neden küstürdün gibi.
ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turgay3461 ()@ÇANCILAR_PET_SHOP @Tekirdağlı_Murat hanginiz küstürdü nilsude kardeşimizi? :)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Allah allah bana değil ona sorun aaa
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Sordum ben
Yaramazlık yapıyor dedi
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Ona sor dedim.
0BeğenmedimŞikayet
Turgay3461 ()Düşecek filanmi dedi ne dedide küstün:)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Elbette. Hiç zararina satisim yok. Yapmam rahat ol. Küstüm ben ona ama ona sor:)))
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Dolar düşecek mi dedi
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Araba kolay mesele elimdeki araçta iyi para yapıyor üste 15 bin dolar ile çözülür
Seneye attım zaten audiyi zaten
Teşekkür ederim canım kardeşim benim
M_Carleone için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turgay3461 ()Ben yoktum bugün ne yazdın filan görmedim ondan sordum aman he zararina işlem yasak bu gurupta:)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Hiç işim olmaz kolay kolay. Sende sor ona
0BeğenmedimŞikayet
M_Carleone ()Sepet yatırımı güzeldir tek bir şeye bağlanmak yerine. Dolar her daim olsun elinde büyük bir düzeltme daha gelirse borsayı da düşün kazancı ve heyecanı güzel.
Şuan simitciden garsona bankacıdan ekonomiste bir sanal para furyası var ben riski çok severim ama o mecraya sıcak bakmıyorum zaten yakında onlara bir vergi şoku gelecek.
Araba sevdan var bence audi yerine yaptığın işe yatırım yapmaya devam et.
0BeğenmedimŞikayet
Turgay3461 ()Evet borsada baya satış yedi puslu bir hava var umarim kırılma yukari yönlü olur
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Bugün aslında 2 3 kez yazdım dış piyasada doları resmen pert ettiler bizde kırılganlıktan dolayı dolar aşağı gelmedi hatta borsadan bile çıkış vardı ilginç bi gün oldu
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Çok iyi yol tutuyor şiir gibi ; :))
aVam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turgay3461 ()Ne gibi yaramazlik bozmak gibi seylermi? :)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Hiç olmuyor böyle; :(((
Helâlleşin uzatmayın diyorum
0BeğenmedimŞikayet
aVam ()Nalet olsun audiye, yürürüm arkadaş diyor..
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Kaçamaz bir yere
makam şöförlügu bende
Audi a8 long , ; :)))
aVam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Kendisine ne olmuş neden kendi söylemiyor bugün yaramazlığı üzerinde abi :)
0BeğenmedimŞikayet
Turgay3461 ()Ooo aynen bu tam yerinde bi başlık:)usta su andada bişeyler donuyor sanki parite yüksek 10 yıllıklar dxy düşüşte on çıkıyor ama dolar kıpırdamıyor çok enteresan degilmi