Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0467 09:30:42
EUR 36.2157 09:30:42
USD 34.5751 09:30:42
ALTIN ONS $2688.6850 09:30:42

Konu: Vakıfkatılım resmen benden size ekmek çıkmaz diyor

Yorumlar (39)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

2 side aynı hocam anlaşmışlar ne koparırsak kar gözüyle bakıyorlar

Mbka için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mbka ()

O zaman vakıf ın normal kuru Kuveyt in özel kuru sanki :))

https://yorum. altin.in/tum/platin

Mbka için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mbka ()

O zaman vakıf ın normal kuru Kuveyt in normal kuru sanki

Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Fırsat oluşursa yazarım inş

_işsiz_acemi_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_işsiz_acemi_ ()

Teşekkür ederim alınca yazarsanız sevinirim

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Yarın inş bakalım hocam 6.42 gibi bir giriş imkanı verebilir ytd

_işsiz_acemi_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Altın hocam

0BeğenmedimŞikayet

_işsiz_acemi_ ()

Ben alım için sizi bekliyorum hocam ful TL

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Hocam sen hangisini bekliyorsun altını mı gümüşü mü düşüş için

Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Hocam ABD acilisinda da etki etmedi düşmedi yani. hayirlisi beklemeye devam

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Abd açılımı kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Hocam açılış satıcılı dediniz alıcılı gibi bakarmisiniz bidaha

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Gelebilir ayın sonuna doğru ytd

yangin05 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

yangin05 ()

Âlim için dediginiz o rakamlara tekrar gelirmi ne dersiniz

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Tüm bankalar sanki söz Birliği yapmış gibi buda aklıma dediğim gibi son mb toplantısını getiriyor bekliyeceğiz bakalım

cadcamciveyazilimci için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

cadcamciveyazilimci ()

Şuan birde sakin bir piyasada 4 kuruş spread ile işlem yaptırıyorlar, Daha oynak zamanda bu makas farkını görmek bile istemiyorum. Sadece Vakıf katılımda değil , Türkiye Finans katılımda da böyle şeyler görülüyor.

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Hocam zati belirtmek istediğim konu bankanın sürekli alım satımı bu şekilde müdahale edip müşterilerini kısıtlama gereği duyması uluslararası piyasayla aramızda daha önce 1.5 kuruş oynarken şuan bankalar bunu 4 çıkarmış durumda geçen hafta Mb başkanının banka genel müdürleriyle toplantı sonucu herhalde bu volatil ortamda işlem kısıtlama yoluna gidilmesi yönünde karar alındı tabi bu benim görüşüm yinede hakkımızda hayırlısı

0BeğenmedimŞikayet

cadcamciveyazilimci ()

Benim cevabım zaten belirttiğiniz durumları kapsamaz. Emtiada sürekli al sat yapıpta kazanabilenler varsa zaten sizin belirtiğiniz makas aralıklarınada bakmazlar. Küçük aralıklardan al satlar forex piyasalarında yapılmalıdır. Bankalar tabikide müsaade etmeyeceklerdir. Benim beklentim daha az değil. Banka makasları normal kalır bu bilinçle.

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Haklısınız ama bu dediğiniz uzun vade için geçerli al sat yapanlar için geçerli değil hocam düşünsenize siz 10 kg gümüş aldınız 20 dakika sonra 6 dan aldığınız gümüş 7 oldu bunu satmak istiyorsunuz aldığınız yer uzak gidene kadar düştü 5.80 bu dediğiniz al yat için geçerlidir hocam bizler günlük çalışma hayatımızda extradan bu işle uğraşıyoruz tüm işlerimizi bırakıpta gidip aldığımız yerin kapısında bekliyemeyiz ki malesefki sistem burda bizlere söz hakkı vermiyor kısaca banka ben istediğim ve izin verdiğim sürece işlem yapabilirsiniz diyor yani kısaca siz biraz dinlenin sizin hesapta olan paranız bir müddet ben kullanayım ondan sonra size izin veririm ha işlem yapmak istiyorsanız buyrun 1/5 isterseniz işlem yapın diyor kısaca durum bu hocam

1BeğenmedimŞikayet

cadcamciveyazilimci ()

Benim hep tercihim gerçek emtiayı almaktır. Bu gibi kur makaslarını bankalardan aldığımız için arttırıyorlar. Gerçeği elinizde olsaydı 1.5 kuruş aralıkla dolar 1lira 30 kuruş aralıklada altın alım satımı yapabilirdiniz.

0BeğenmedimŞikayet

Kerembey ()

Yok hocamn4 te 1 aldim

ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kerembey ()

Tesekurler hocam

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Valla araştırıyorum kardeşim inş bulursam haber ederim

Kerembey için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerembey ()

Önerdiğiniz başka banka varmi hocam oraya geceyim.

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Fırsatçılık yapıyorlar kardeşim müşteri çoğalınca haliyle kimseyi iplemiyor lar şikayetede bakmıyorlar en güzeli yaptığımız işlemlerin dekontlarını bddk gönderip şikayette bulunmak haksız kazanç elde ediliyor diye resmen işlem yapmayın biz sizin paranızı arka planda işletelim diyorlar kolayınıda bulmuşlar küresel dalgalanma zati en son dalgada millete sattırmadı lar sistemi kapatıp ne dalgası böyle bir zamanda ben malımı satamadıktan sonra ne yapayım senin gibi bankayı

Kerembey için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerembey ()

Usd makas 4 krş olmus ozel kur bu normal mi bunlar ne yapmaya calisiyor?

1BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Doğru hocam unutulmayacak zamanlardi

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Valla iyi takip eden kazanır kardeşim ama aylarca bu fiyatlarda terste bekleyenleri gördük o zamanda bu şekilde 6.45 6.60 arası gidip geliyordu sonra bir ters köşe bekle babam bekle ki 6.50 çıksın 6.50 den alanlar 5.80 leri gördü iyi takip önemli

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum