Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()2 side aynı hocam anlaşmışlar ne koparırsak kar gözüyle bakıyorlar
Mbka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mbka ()O zaman vakıf ın normal kuru Kuveyt in özel kuru sanki :))
https://yorum. altin.in/tum/platin
Mbka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mbka ()O zaman vakıf ın normal kuru Kuveyt in normal kuru sanki
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Fırsat oluşursa yazarım inş
_işsiz_acemi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_işsiz_acemi_ ()Teşekkür ederim alınca yazarsanız sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Yarın inş bakalım hocam 6.42 gibi bir giriş imkanı verebilir ytd
_işsiz_acemi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Altın hocam
0BeğenmedimŞikayet
_işsiz_acemi_ ()Ben alım için sizi bekliyorum hocam ful TL
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hocam sen hangisini bekliyorsun altını mı gümüşü mü düşüş için
Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Hocam ABD acilisinda da etki etmedi düşmedi yani. hayirlisi beklemeye devam
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Abd açılımı kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Hocam açılış satıcılı dediniz alıcılı gibi bakarmisiniz bidaha
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Gelebilir ayın sonuna doğru ytd
yangin05 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yangin05 ()Âlim için dediginiz o rakamlara tekrar gelirmi ne dersiniz
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Tüm bankalar sanki söz Birliği yapmış gibi buda aklıma dediğim gibi son mb toplantısını getiriyor bekliyeceğiz bakalım
cadcamciveyazilimci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cadcamciveyazilimci ()Şuan birde sakin bir piyasada 4 kuruş spread ile işlem yaptırıyorlar, Daha oynak zamanda bu makas farkını görmek bile istemiyorum. Sadece Vakıf katılımda değil , Türkiye Finans katılımda da böyle şeyler görülüyor.
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hocam zati belirtmek istediğim konu bankanın sürekli alım satımı bu şekilde müdahale edip müşterilerini kısıtlama gereği duyması uluslararası piyasayla aramızda daha önce 1.5 kuruş oynarken şuan bankalar bunu 4 çıkarmış durumda geçen hafta Mb başkanının banka genel müdürleriyle toplantı sonucu herhalde bu volatil ortamda işlem kısıtlama yoluna gidilmesi yönünde karar alındı tabi bu benim görüşüm yinede hakkımızda hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
cadcamciveyazilimci ()Benim cevabım zaten belirttiğiniz durumları kapsamaz. Emtiada sürekli al sat yapıpta kazanabilenler varsa zaten sizin belirtiğiniz makas aralıklarınada bakmazlar. Küçük aralıklardan al satlar forex piyasalarında yapılmalıdır. Bankalar tabikide müsaade etmeyeceklerdir. Benim beklentim daha az değil. Banka makasları normal kalır bu bilinçle.
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Haklısınız ama bu dediğiniz uzun vade için geçerli al sat yapanlar için geçerli değil hocam düşünsenize siz 10 kg gümüş aldınız 20 dakika sonra 6 dan aldığınız gümüş 7 oldu bunu satmak istiyorsunuz aldığınız yer uzak gidene kadar düştü 5.80 bu dediğiniz al yat için geçerlidir hocam bizler günlük çalışma hayatımızda extradan bu işle uğraşıyoruz tüm işlerimizi bırakıpta gidip aldığımız yerin kapısında bekliyemeyiz ki malesefki sistem burda bizlere söz hakkı vermiyor kısaca banka ben istediğim ve izin verdiğim sürece işlem yapabilirsiniz diyor yani kısaca siz biraz dinlenin sizin hesapta olan paranız bir müddet ben kullanayım ondan sonra size izin veririm ha işlem yapmak istiyorsanız buyrun 1/5 isterseniz işlem yapın diyor kısaca durum bu hocam
1BeğenmedimŞikayet
cadcamciveyazilimci ()Benim hep tercihim gerçek emtiayı almaktır. Bu gibi kur makaslarını bankalardan aldığımız için arttırıyorlar. Gerçeği elinizde olsaydı 1.5 kuruş aralıkla dolar 1lira 30 kuruş aralıklada altın alım satımı yapabilirdiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Kerembey ()Yok hocamn4 te 1 aldim
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerembey ()Tesekurler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Valla araştırıyorum kardeşim inş bulursam haber ederim
Kerembey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerembey ()Önerdiğiniz başka banka varmi hocam oraya geceyim.
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Fırsatçılık yapıyorlar kardeşim müşteri çoğalınca haliyle kimseyi iplemiyor lar şikayetede bakmıyorlar en güzeli yaptığımız işlemlerin dekontlarını bddk gönderip şikayette bulunmak haksız kazanç elde ediliyor diye resmen işlem yapmayın biz sizin paranızı arka planda işletelim diyorlar kolayınıda bulmuşlar küresel dalgalanma zati en son dalgada millete sattırmadı lar sistemi kapatıp ne dalgası böyle bir zamanda ben malımı satamadıktan sonra ne yapayım senin gibi bankayı
Kerembey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerembey ()Usd makas 4 krş olmus ozel kur bu normal mi bunlar ne yapmaya calisiyor?
1BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Doğru hocam unutulmayacak zamanlardi
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Valla iyi takip eden kazanır kardeşim ama aylarca bu fiyatlarda terste bekleyenleri gördük o zamanda bu şekilde 6.45 6.60 arası gidip geliyordu sonra bir ters köşe bekle babam bekle ki 6.50 çıksın 6.50 den alanlar 5.80 leri gördü iyi takip önemli