Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0506 22:53:27
EUR 36.3534 22:53:27
USD 34.5784 22:53:27
ALTIN ONS $2625.2450 22:53:27

Grafiği gönderen: The_Makine

1.1741 den ufak pozisyon açtım.
1.1750 lerde söyledim
1.1780 şuan yenilemek istiyorum
Euro dolar ı pataklayacak :)
Ytd tabi siz en iyisini bilirsiniz.

Yorumlar (102)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Q777 ()

Parite yukari gidiyor ondandir

Betdolar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ADSIZ_NESLİ ()

Üstadım benım gıbı sadık takıpcı zor bulunur::))sat de satalım at de atalım ::))dur bakem yarın sabah ilk işim bankadan parıte için fıat almak ::))sen yerımi sakın kimseye verme olur mu? gelıyorummm Euro trenıne ben de varım::))yarın nasıpse

The_Makine için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Betdolar ()

Euro düşmüyor ya of usd düşüyor o düşmüyor

Q777 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Q777 ()

Olabilir seko baskan da parite soyledi lakin makaslar cok kotu tfx de sen direk al bkle

Betdolar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Betdolar ()

Ben düşünce euro alcam usd değil

Q777 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Betdolar ()

Usd ne zaman alıyoruz :)

1BeğenmedimŞikayet

The_Makine ()

Normalde bir kere yazardım
Yorum düşmedi ilk yazdığımda
Bir daha yazdım kıyamadım :)
çıktı sonra ilk yazdığımı da admin herhalde görünür yaptı ikiside yazılı :)

ADSIZ_NESLİ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Q777 ()

Bizm maksla dolardan euroya gecmk sknti usta makas acaip acik bildigin gibi deil 1 18 33 e 1 17 33 bu nasil bi makas

0BeğenmedimŞikayet

ADSIZ_NESLİ ()

Ben de elimdekı dolarla Euro alırdım bana ne bana ne ::))benı niye beklemedin ustadım ::))

0BeğenmedimŞikayet

The_Makine ()

Ben direk satıp veya alabiliyorum platformlar farklı :)

ADSIZ_NESLİ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ADSIZ_NESLİ ()

Ben de dolarımla Euro alırdım . sizınle bırlıkte parıte yapardım Keşke paylaşsaydınız ustadım. saygılar

0BeğenmedimŞikayet

ADSIZ_NESLİ ()

Nasıl yanı anlayamadım ? neyı kaçırdım?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum