Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (127)
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Hahaha yok küsmem de sen o zamana kadar TL de mi bekleyeceksin
Bartınlı74 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
erenakman06 ()Bu piyasayı Etkiler mi ki
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Yarın 3 te olması lazım emekli paşaların ortak açıklamaları için toplanacaklar
erenakman06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erenakman06 ()Ne toplantısı var saat kaçta?
0BeğenmedimŞikayet
Bartınlı74 ()Tüm hız ile izleyecem bakalım inşallah yanılırım 200 gelirse küsme bana :))
Betdolar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Peki ablacım :) bakalım dediği çıkacakmı geçen seferki gibi )
0BeğenmedimŞikayet
Bartınlı74 ()Özürü borç bilirim :)) melek abla
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Abla diyecektiniz:))
0BeğenmedimŞikayet
Bartınlı74 ()Abi tamam da bir gece de ne bilsin bunun olacağını o bile cumartesi günü şok oldu sadece faiz de iyi bir tahmini var :)
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Madem tanıdığın var ne ağlıyordun buralarda diye sormazlarmı adama :)))
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Sen sabit dur, kımıldama; dunya donuyor mutlaka seni de almaya gelecektir
Öznurr_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sessiz_sarışın ()Çok etkili olması ve elle tutulur birşeyler yapmaları lazım
0BeğenmedimŞikayet
Bartınlı74 ()Ee ben sana orada birinden bahsettim o adam benim 12 senelik kardeşim maliye bakanı yanında çalışıyor :) şimdide diyorum 300 baz puan faiz bekliyorım diye herkss bana kızıyor :) mayıs ayında 23 25 arası faiz olmak zorunda dedi dersin :)
0BeğenmedimŞikayet
Sessiz_sarışın ()Patlar da 2023 e kadar patlatmamak için uğraşacaklar, düşünsene ABD on yıllıklar zirve yaparken bir de iç siyasetin etkisi ve yapılan hatalar, faizi arttırmadıklarinı düşün, dolar 10 ü geçmez mi
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Tamamdır Sosa teşekkürler :)
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Evet ; )) cidden bildin ve ben çok şaşırmıştım :)
1BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Sabah olur açılışı bir görelim piyasa nasıl yön verecek
0BeğenmedimŞikayet
Bartınlı74 ()Sen etiket yaptın değil mi batabçoxık demişti diye :))
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Senin dediklerinde çıkıyor geçen gördüm :)
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Sabah takip mi edeyim. Düşerse sabah alacakmısın yoksa toplantıyı mı bekleyeceksin
0BeğenmedimŞikayet
Bartınlı74 ()Dedi dersin sarışın :) 300 baz puan faiz bekliyorım Nisan 15 yaz kenara
Sessiz_sarışın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Yalnız bu oyalama taktiği bir gün fena patlayacak gibi geliyor
Sessiz_sarışın için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Yarın toplantı yapılsın sert açıklama bekliyorum açılışta geri çekilme olursa alım fırsatı olur
0BeğenmedimŞikayet
Sessiz_sarışın ()Rezervlerde azaldı, piyasa artık söylemleri de kabul etmiyo yemiyor, etkisi uzun sürmüyor, o yüzden mecburlar maalesef
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ():))) Sosa yarın düşer mi sence
0BeğenmedimŞikayet
Sessiz_sarışın ()Size katılmıyorum, artırmak zorunda tabi başka bir görev değişimi yapılır da piyasalar olumlu karşılarsa gerek duyulmaz fakat bu şartlar da mecburlar
ssstemel için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Gaza gelme dostum:))
0BeğenmedimŞikayet
İmkursat ()Hangi üzerinde hocam, yıllık enflasyonu kaç bekliyprsunuz? Reelde %30 dan aşağı olmayacak bunlarda zaten oyunlarla falan yarıya indiryorlar 15-16 dan aşağı olmaz istatistik.. %19 faizde ancak zaten..
0BeğenmedimŞikayet
Bartınlı74 ()Ağzın bal yesin sende diğer Türk halkı gibi bu oyunu yedin ben yemem ben ne dersem o mayıs ayına kadar 23 25 arası faiz olmak zorunda Allaha emanet ol dedi dersin
0BeğenmedimŞikayet
Bartınlı74 ()Asla ve katiyen asla Altın almanı şiddetle tavsiye ediyorum Yaz günü 550 500 arası satarım :) gümüş ise 8.5 9 arası diyorum izle ve gör :) 300 baz puan faiz bekliyorım mayısa kadar 23 25 arası olacak faizler demedi deme