Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0416 14:57:48
EUR 36.0305 14:57:48
USD 34.5662 14:57:48
ALTIN ONS $2698.7100 14:57:48

Konu: xagusd, günlük amatör grafik çalışması

⭐⭐drtunahan ()
Gümüş

Sevgili dostlarım bu da aylardır doğru iz üzerinde ilerlediğimizin göstergesi Gann Fan günlük grafiğimiz, graikte herşey belirgin olsun diye görsel açıdan zenginleştirmeye çalıştım , direnç ve desteklerimiz , çalışmaya devam ediyor, Nisan ayında üstteki çetin direnç fan çizgimizi kıracağımızı bekliyorum , az evvel 4 saatlik gümüş ons grafiğinde Gartley formasyonunda bunun olası delil ve beklenti rakamlarını sunmuş idim. Bol ve bereketli hafta olması temennisi ile

Yorumlar (81)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Piyasalar acikmj gece yoksa paskalya devammi metaller icin

heros için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

heros ()

nerde yahu?

Akineko için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Allah yardımcımız olsun azizim

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

6.35 altı bence alım için uygun ilk başlangıç kademesi olarak , benim emrimi soracak olursan 6.25 ten aşağıya doğru kademeler,

Eren_Hercai için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

heros ()

by gecme ( gormezden gelme) oladiligi var mi?

drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

full TL deyim alım için bekliyorum ben de kardeşim

Hayrettin_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

heros ()

karadeniz sikintili ukrayna her an patlayacak gibi
$?

Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)

-2BeğenmedimŞikayet

Akineko ()

Dolar şuan 8.25

Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Cuma günü gelen ABD verileri onslar için olumsuz olduğundan tekrarlama olasılığı gündemde eski dip çalışmasının , bakalım PİYASA YAPICI bunu ne yönde kullanacak

0BeğenmedimŞikayet

Eren_Hercai ()

Abi gram tl kaç olursa buralar alım zamanı diyebiliyoruz

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Veriler çok iyi geldi ons asagi salarsa güzel alım verir tabi dolar çıkmaz ise:)

0BeğenmedimŞikayet

Hayrettin_ ()

İnşallah alım fırsatı verir hocam

0BeğenmedimŞikayet

heros ()

oraya gecen hafta degdi gibi terlayacak mi?

1BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

cuma günü gelen ABD verileri onslar adına hiç açıcı değildi , metal piyasları kapalı olduğu için fiyatlanmadı henüz , dolayısı ile onslarda piyasa açılınca gevşeme beklentimiz alım fırsatı verebilir yönünde

Eren_Hercai için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Eren_Hercai ()

Abi selâmlar bu grafiklere göre yakın zamanda alış fırsatı vermeyecek. Doğru mu anladım.

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

teşekkür ederim kardeşim

gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tanrı_Zar_Atmaz ()

Teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

gazi45 ()

eline saglik#syn tunahan...

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

ondan önce 23.800 var kardeşim

Tanrı_Zar_Atmaz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Elinize emeğinize sağlık hocam
Takibe devam

0BeğenmedimŞikayet

Tanrı_Zar_Atmaz ()

Üstad ilk kesişme 22.64 mü?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum