Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0389 13:02:53
EUR 35.9424 13:02:53
USD 34.5730 13:02:53
ALTIN ONS $2703.7000 13:02:53

Konu: XAGUSD, H4, Gartley Formasyonu,

⭐⭐drtunahan ()
Gümüş

Sevg ili dostlarım , yeni haftaya başlarken grafikte gözüme çarpan Gardley formasyonu oldu ; formasyon çalışırsa , olası onslarda gevşemede D noktasının Altın a fiyat düşmez ise, 3 hedefi var. 1. hedefi fibo 0.338 seviyesi 26.103 dolar , ikinci hedefi fibo 0.618 seviyesi 27.604 dolar , nihayi 3. hedefi fibo 1.618 seviyesi 34 dolardır. En iyi teknik çizimin dahi %70 oranında çalışabileceğini de hatırlatırım. Bol ve bereketli kazançlar diliyorum bütün dostlarımıza.

Yorumlar (66)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Arkadaşlar gümüş ons şimdilik iyi gidiyor. Bu 4sti de 25.20-30 bandı üzerinde alacak gibiyiz, geriye son 4 sti de 25.20-30 üzerinde alabilirsek ki gün kapanışı da olacak o halde sağlam olup 26.20 leri hedefleme durumu olabilir. Lakin gün kapanışını en azından 25.25 üzerinde yapmalıyız, altında yapmamalıyız bana göre. ytd

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Amin inşallah bilcümlesine sağlık afiyet hayırlı bereketli kazançlar nasip etsin. Büyüklerimiz lütfen onlara saygılı ve vefalı insanlar evlatlar olalım inşallah

Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Halka ()

Çok teşekkür ederim. Yol gosterici olacak inşaallah bu yorumunuz. Bol kazançlar dilerim.

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Altin ons 1743 altina inmediyse ve gunluk kapanis olmazsa yapilabilir duruyor. Ytd

Halka için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Halka ()

Teşekkür ederim @LosAnarquista60 . O zaman 25.06 takipte olacağız. 25.06 altına inmezse kısa sureli al sat yapılabilir mi?

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Suan karar merci 25.12 nin asagina inecek mi inmeyecek mi 25.06 ustu ile 26.9 arasindaki gunluk kapanislar asagiya da yuzde 50 yukariyada yuzde 50 ihtimal var demek ytd

Halka için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Halka ()

Buna göre asagi mi kırdı Sayın @LosAnarquista60? Yani 6 mumu 25.5 altında kaldı...

1BeğenmedimŞikayet

Cevahir8160 ()

İki dunyalik berekettir onlarinki. Rabbim büyüklerimize sağlık versin , duaları eksik olmasın basimizindan. bizlerede şükrünü zekâtla hayırla eda edebileceğimiz helalinden bereketli bol kazançlar versin inşallah

1BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Bende birgun yazdim adam bana altin ne zaman zarar ettirdi dedi sonra hakaret etti uyeligi silindi :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bak güzel derlermiş. Fiyatı mı artıyor acaba dünyadaki bereketi mi kim bilir...

Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yo buraya yazmıştım o zamanlar ironik şekilde, zaten gümüş ile altın birlikte yorumluyoruz genellikle ama tepeden almaya aldırmaya devam ettiler bir görecektin bana neler dediler o zamanlar neler :)) sonrasında altın salmaya başladı

1BeğenmedimŞikayet

Cevahir8160 ()

Bizim büyüklerde ramazanda artar zekat zamanı derler

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Valla yapiyorlar oyle o yuzden bende altin sayfasina yazmiyorum birsey :)

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Şu an saatlikte görüntü hafif salacak gibi olsa da 25.20-25 üzerinde kalıcı olursa çok sorun olmaz fırsat olarak görülebilir bence. ytd
Altın yazları artar kışın düşer diyince az kalsın sayfadan atacaklardı bir dövmedikleri kalmıştı geçen yaz sonunda :)) ytd

1BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Altindan yukari bu ay guzel hamle bekliyorum gumuste suan icin rasyo da 62 nin altini beklemiyorum ama eger 1920 yi yukari kirarsak rasyo ilk durak 51 yada 53 gibi birseydi. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İşte kırması önemli de bakalım nasıl gidecek ben almıyorum da saymıyorum da abi ya iyi soğumuşum oysa altın kral olabilir gümüş vezir belki de iyi giderse... ytd

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Takoz suan yukari igne atti ama kirilcak mi asagi mi kirilcak o belli degil saatlik mum takozun icinde kalmaz insallah 6 mumu 25.5 in ustunde olursa belki yukari kirdi diyebiliriz. Ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ederim izci dostum eyvallah :)

_izci_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Esasında drtunahan hoca çizmişti ben de biraz düzenleme yaptım değerler ve zamansal açıdan sanırım h. sonu gibiydi abi :) zaten gümüş yorumlarımı buna göre yapmıştım bir de bundan önce kombo şekilde 2 tane Eliot ile takoz ihtimali çizmiştim onlar da tutarlı sanki. yt olmadan

1BeğenmedimŞikayet

_izci_ ()

Helal Kaptan , tebrik ediyorum. o/

2BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Sen bunu ne ara cizdin ya gormemisim :) ben hep kaciriyorum

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Merhabalar herkese. Grafikteki fm çalışıyor sanki ha ne dersiniz? Gümüş ons görmüş olduğumuz kadarıyla 25.20-26.20 aralığına girmiş gibi görünüyor. ytd

BossVurguncu
(4 gün önce)
Bu arada rsi s. rsi gibi göstergeler biraz şişmiş durumdadır. 0.236 seviyesinden yani 25.20 civarından biraz geri çekilme görme durumu var gibi ama Macd fena durmamaktadır yani olmazsa da 0.382 den 0.236 ya geri çekilme ihtimalini kesin görebilirim. Yani band olarak 26.10-20 ile 25.20 civarında olabiliriz haftaya. Sonrasında 0.50 ve aşarsak 0.618 seviyeleri gelme ihtimali yükselir. B seviyesi de öneme sahip olmaktadır bu sebeple. Her şey teknik anlamda doğru ilerlerse tabiki. ytd. Ekstra olarak eklemek istedim. Saygılarımla bol kazançlı haftalar diliyorum.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Eyvallah üstadım teşekkür ediyorum.
Siz de sağ olun var olun

Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

Sağolasın üstadım, var olasın analiziniz takip edecem

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Pardon yanlış grafiğe etiket attım az önce bu grafiğe göre olacaktı,

@Hayalbaz35 üstadım bu grafiğe göre 25.20-25 direncini aşarsak 26.10-26.20 band aralığına yerleşecek. Lakin aşamazsak geri salma durumu olabilir. Bu aralıkta da doların durumuna göre en fazla kaça denk geliyor hesaplanabilir. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Eyvallah değerli hocam. Piyasalarda yeni reçetelerinizi bekliyoruz her zaman

drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

mükemmel benzetme

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

"Kelebeklerin kanat çırpması gibi hava akımı sağlayan küçük bir hareket, dünyayı kasıp kavurabilecek fırtınalara yol açabilir. "
Kelebek Etkisi
diyelim buradan da yeri gelmişken :)

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

eyvallah kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Siz de seviliyorsunuz sn. hocam bilmukabele, çok teşekkür ederim :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum