Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0419 17:46:20
EUR 36.0028 17:46:20
USD 34.5301 17:46:20
ALTIN ONS $2690.8400 17:46:20

Grafiği gönderen: bulent_esen

⭐⭐bulent_esen ()
Bitcoin

Yorumlar (31)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

hatırlayalım

1BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

hedef yeni ath ler, göltaşı falan düşmezse, kısa vadede 2500 göreceğini düşünüyorum, ytd

Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hyusuf ()

Eth 2133 kaaptmış... sonraki hedef 2200?

0BeğenmedimŞikayet

uzman06 ()

Hayır dayı btc ath sinden sonrasını kastetmiştim

bulent_esen için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

btc zirve yapmadan mega boğa olmaz diyorum, az önce açıkladım okuyun aynı şeyleri soruyorsunuz

uzman06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

rüzgar81 ()

Kac kisi sordum yanıt alamadım.. şimdi hot satip trx almak .. jot düzeltme yapar diye düşünüyorum

0BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

ben ayı mı geliyor dedim:)tersine boğadayız, trend değişirse haber veririm burda

MMS için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

MMS ()

Hocam btc 62 bin olduktan sonra altlardanda çıkılmalımı yani ? Ayı geliyosa sizce ortalama altcoinlere veda hangi ay olmalı

0BeğenmedimŞikayet

uzman06 ()

Dayı burda ozman sağlam bi btc düzeltmesinden sonra mı alt mega başlamasını öngörüyorsun.

0BeğenmedimŞikayet

Kskn55 ()

Yaşayarak ogrenecegiz hocam, ilk yılımız çok hevesliyiz heyacanlizyiz, kendimize göre yorumluyoruz, bin nasihat bir musibet hesabi

-1BeğenmedimŞikayet

Tomriskatun ()

@bulent_esen mega ralli gelir diyorsa, mega ayı gelecektir arkadaşlar.

Mavi_masmavi için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

beni sadece sen anladın sende yanlış anladın:))
şaka bir yana da 62 ath olur, zirveden kastetiğim boğa sezonunun bitmesi, ayı sezonuna dönüştür, yani ayıdan önce ki son ath sizin anlayacağınız

Kskn55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kskn55 ()

Hocam eth yükseliyor, BTC 62 zirve oluyor , herşey tutuyor, yada benmi öyle görmek istiyorm

0BeğenmedimŞikayet

Kuzeykent ()

Teşekkür ederim.

2BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

btc nin daha gidecek yolu var diye düşünüyorum şimdilik, eğer dünyaya uzaysan saldırı falan olmazsa:)
btc yatay seyirdeyken alt coinlere geçiş olur genelde, btc sert düşerse zaten altlar daha berbat düşer

Kuzeykent için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mavi_masmavi ()

Bu durumda birde üstüne mega boğa görürsek yani talih kuşu konmuş gibi oluruz. Peki bu ralli in hangi aylarda oluşabileceğine ilişkin Bi öngörü üz varmı..

0BeğenmedimŞikayet

Adgny ()

Üstad iyi akşamlar, btc ve eth için hedef benlentiniz nedir,

0BeğenmedimŞikayet

Kuzeykent ()

Peki bülent bey btc zirvesini yapıp büyük düşüş yapıp mega boğa öylemi başlar. Beklentiniz nedir?

0BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

son mesajlarımı okursan açıklama yaptım

Gemici1905 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gemici1905 ()

Eline sağlık. Ben anlayamayan taraftayım. Şimdi ilk once eth yol gostermesini bekliyoruz digerlerine o zaman.

2BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

başlıyor ama beklenen mega boğa değil bence, çünkü bana göre btc henüz zirvesini yapmadı, büyük altcoin boğası, btc zirve yaptıktan sonra başlar, ytd

Mavi_masmavi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mavi_masmavi ()

Slm Bülent bey grafik için emeğinize sağlık.

Siz boğanın daha başlamadığınımı düşünüyorsunuz. Doğru mu anladım..

0BeğenmedimŞikayet

Hyusuf ()

Ben umırsaadım ve bekeldim sadece bugün 2000 accık bozdum ve tezos aldım. Teşekkürler.

BTC 49 k sizle girmiştim onu da bekliyorum... BTC son güncel yorum nedir yaptıysanız da sayfaya yenimgirdim bakamadım henüz

1BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

büyük hacimli coinleri diğerleriyle karıştırmayın, onlar yavaş ama istikrarlı hareket eder, eth yeni ath yaptı şu an, siz hareket yapmadı diyorsunuz:)

EnDoPlAzMiK_ReTiKuLuM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Erbil07 ()

Teşekkür ederim ustam Eth önderliğinde boğaya girdik, kısa bir eğitim varolun.

0BeğenmedimŞikayet

EnDoPlAzMiK_ReTiKuLuM ()

eth nazlansada henuz lınk neo eth hıcbır hareket yapmadı henuz, ya boga onlarla baslayacak yada orta veya sonlara dogru sahneye cıkacaklar

3BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

altlarda boğa eth ile başlar

Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Erbil07 ()

Genelde grafiklerinizde açıklama görmeye alışığız :)

0BeğenmedimŞikayet

Erbil07 ()

Emeğine sağlık ustam, ath yaptı yeni ath için yola devam galiba öyle mi açıkçası anlamaya çalıştık:)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum