Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
0BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()hatırlayalım
1BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()hedef yeni ath ler, göltaşı falan düşmezse, kısa vadede 2500 göreceğini düşünüyorum, ytd
Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Eth 2133 kaaptmış... sonraki hedef 2200?
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Hayır dayı btc ath sinden sonrasını kastetmiştim
bulent_esen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()btc zirve yapmadan mega boğa olmaz diyorum, az önce açıkladım okuyun aynı şeyleri soruyorsunuz
uzman06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
rüzgar81 ()Kac kisi sordum yanıt alamadım.. şimdi hot satip trx almak .. jot düzeltme yapar diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()ben ayı mı geliyor dedim:)tersine boğadayız, trend değişirse haber veririm burda
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hocam btc 62 bin olduktan sonra altlardanda çıkılmalımı yani ? Ayı geliyosa sizce ortalama altcoinlere veda hangi ay olmalı
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Dayı burda ozman sağlam bi btc düzeltmesinden sonra mı alt mega başlamasını öngörüyorsun.
0BeğenmedimŞikayet
Kskn55 ()Yaşayarak ogrenecegiz hocam, ilk yılımız çok hevesliyiz heyacanlizyiz, kendimize göre yorumluyoruz, bin nasihat bir musibet hesabi
-1BeğenmedimŞikayet
Tomriskatun ()@bulent_esen mega ralli gelir diyorsa, mega ayı gelecektir arkadaşlar.
Mavi_masmavi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()beni sadece sen anladın sende yanlış anladın:))
şaka bir yana da 62 ath olur, zirveden kastetiğim boğa sezonunun bitmesi, ayı sezonuna dönüştür, yani ayıdan önce ki son ath sizin anlayacağınız
Kskn55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kskn55 ()Hocam eth yükseliyor, BTC 62 zirve oluyor , herşey tutuyor, yada benmi öyle görmek istiyorm
0BeğenmedimŞikayet
Kuzeykent ()Teşekkür ederim.
2BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()btc nin daha gidecek yolu var diye düşünüyorum şimdilik, eğer dünyaya uzaysan saldırı falan olmazsa:)
btc yatay seyirdeyken alt coinlere geçiş olur genelde, btc sert düşerse zaten altlar daha berbat düşer
Kuzeykent için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_masmavi ()Bu durumda birde üstüne mega boğa görürsek yani talih kuşu konmuş gibi oluruz. Peki bu ralli in hangi aylarda oluşabileceğine ilişkin Bi öngörü üz varmı..
0BeğenmedimŞikayet
Adgny ()Üstad iyi akşamlar, btc ve eth için hedef benlentiniz nedir,
0BeğenmedimŞikayet
Kuzeykent ()Peki bülent bey btc zirvesini yapıp büyük düşüş yapıp mega boğa öylemi başlar. Beklentiniz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()son mesajlarımı okursan açıklama yaptım
Gemici1905 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gemici1905 ()Eline sağlık. Ben anlayamayan taraftayım. Şimdi ilk once eth yol gostermesini bekliyoruz digerlerine o zaman.
2BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()başlıyor ama beklenen mega boğa değil bence, çünkü bana göre btc henüz zirvesini yapmadı, büyük altcoin boğası, btc zirve yaptıktan sonra başlar, ytd
Mavi_masmavi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_masmavi ()Slm Bülent bey grafik için emeğinize sağlık.
Siz boğanın daha başlamadığınımı düşünüyorsunuz. Doğru mu anladım..
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Ben umırsaadım ve bekeldim sadece bugün 2000 accık bozdum ve tezos aldım. Teşekkürler.
BTC 49 k sizle girmiştim onu da bekliyorum... BTC son güncel yorum nedir yaptıysanız da sayfaya yenimgirdim bakamadım henüz
1BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()büyük hacimli coinleri diğerleriyle karıştırmayın, onlar yavaş ama istikrarlı hareket eder, eth yeni ath yaptı şu an, siz hareket yapmadı diyorsunuz:)
EnDoPlAzMiK_ReTiKuLuM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()Teşekkür ederim ustam Eth önderliğinde boğaya girdik, kısa bir eğitim varolun.
0BeğenmedimŞikayet
EnDoPlAzMiK_ReTiKuLuM ()eth nazlansada henuz lınk neo eth hıcbır hareket yapmadı henuz, ya boga onlarla baslayacak yada orta veya sonlara dogru sahneye cıkacaklar
3BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()altlarda boğa eth ile başlar
Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()Genelde grafiklerinizde açıklama görmeye alışığız :)
0BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()Emeğine sağlık ustam, ath yaptı yeni ath için yola devam galiba öyle mi açıkçası anlamaya çalıştık:)