Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (34)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Banamı söylüyorsunuz başkasınamı
Yukarıçakmaklı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşrehberi ()Ama kulağada hoş gelmiyor değil :)) Şarkı candır :))
2BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn yukarı çakmaklı üslubunuz biraz kırıcı degilmi niçin şimdi bu polemiklere giriyoruz sizinle onuda anlamdım engelleyin görmeyin yorumlarımı veya yazı yazarken üslubunuzu düzeltin
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Ao osilatör şunu söyler 00.00 osilatör mantıgında rsi günlük 30.00 çizgisi yakınlarında loyların ayı denge ve geri tepmesiz baskısı vardır anlamı istedikleri gibi onsları hareket ettirirler bogaların parası yukarda daha önceki regülasyonlarda bu durumları çok yaşadık şöyle diyeyim loyların satabilecegi binlerce ton altın gümüşü ve trilyonları var gelişmekte olan ülkelerin kurlarıyla oynayarak istedikleri hareketleri yaparlar dogru pozisyon almak önemli ytd
ZİDAN_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZİDAN_ ()@Bünyaminy ben gümüşün fiat artması ve düşmesini tamamen PY nin progranlanmış robotları ile yaptığını düşünüyorum. Arz talebin esamesi yok.
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ardeka ()Kusura bakma ama ben anlayamadım seni
Spesialist___Gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eflatun1881 ()Çok teşekkür ederim, sizin de, ilk defa akıllılık edip hepsini satmışım ona seviniyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bol kazanclarınız olsun
Eflatun1881 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eflatun1881 ()Teşekkür ederim Bünyamin Bey :)
-1BeğenmedimŞikayet
Spesialist___Gumus ()Mimagi un diben ci
Ardeka için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()C2 yi bitirsin onunda sayımını atarız şu an için erken temmuz süper enflasyon zamanlamasına göre şekillenecek sn peyzajçı kelime altı çizilidir ytd
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam 28 ve 35ons ne zamana kadar beklenir yakinmidir
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Vremeni pakajit inşAllah
2BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bakınız eliot sayım cetveli attım şu anda olanlar c2 dalgası reddit ortada yokken 30 onsu belirten ı ii dalga sayımını attım şu anda ii sonrası c2 düşüş dalgasını yaşıyoruz bu dalga sonunda f i dalgası oluşacak 28.28 e kadar düzeltme yapıp 35 onsa gidecek sn eflatun ytd
-2BeğenmedimŞikayet
Ardeka ()? vsu budıt haraşo :)
0BeğenmedimŞikayet
Ardeka ()? ? ? ? :)))
0BeğenmedimŞikayet
Eflatun1881 ()Teşekkür ederim, peki bu kadar düşerse 30 lar hayal mı olur, düşüş trendine mi girer gümüş, herkes öyle yorum yapıyor, insan almaya korkar oldu
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Paydiyot tavarişi
1BeğenmedimŞikayet
Ardeka ()Eta oçen haraşo :))
0BeğenmedimŞikayet
Ardeka ()Ya çut çut gavarit pa ruskiiy
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()İnagda turtse inagda v rasia
0BeğenmedimŞikayet
Şenol35 ()O 21.75 gelirse anammm :) YTD
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Kanyeçna a vı mojet çitat
0BeğenmedimŞikayet
Ardeka ()Tı gdie jivu :)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Dalgalanarak ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ardeka ()Eta ruskiyy yazik
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Yeşil olan destekler )))