Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0409 12:31:16
EUR 35.9927 12:31:16
USD 34.5663 12:31:16
ALTIN ONS $2695.0300 12:31:16

Konu: Bıçagın ucu

ayılar esir almada tepkisiz kalmazlar ytd

Yorumlar (38)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Acil 25.420 üstüne atıp ordan yükselemezse aşagılara dogru salına salına gider sn imaj eger ayılar 24.963 lerde yatay kır gezisi yaptırı gibi gezdirip dururlarsa ne zaman talkın verecekleri hiç belli olmaz sn imaj şehir içi yolcu minübüsü gibi 30 onsladan bu yana doldura doldura rampadan aşagı gidiyor eger bu sefer 25 den aşagı dogru tekrar inmeye başlarsa ki ben yanılmış olayım diyorum baya bi iner sn imaj usd şu anda biraz agrı kesici etki yapıyor tl gram bazında düşünün 28 usd den terse kalan ingiliz ne kadar terso sn imaj veya kanguru çobanları 27 onstan almış abdli ne kadar terso diyebilecegim ya bu hafta yukarı atar kendini kurtarır yada aşagı dalışa geçeriz bol kazançlar ytd

Ömür_sermayesi_pek_azdır_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()

Sayın Bünyamin gerçek düşüş ne zaman düşüş trendi ne zaman bitiyor sayın Bünyamin

Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Sn sabır düşüş trendinin bittiginden emin oldugum anda satın alırım ve aldım diye burda yazarım düşüş trendlerinde 10 veya 15 kuruşlar için satın alma yapmıyorum yukarı veya aşagı yönlü düşüş trendinden çıktıgımız anda yazarım bol kazançlar ytd

Salur için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Sn ahmet hocam 28.3 de 27.3 sonra 26.3 de 25.3 de aynısını yaptılar yukarı dirençten al altaki destegi kır 30 onstan bu yana yatırımcıyı hep yukarda bıraktılar dünyada yaptıkları bu çok sistematik yapıyorlar eger 25.420 nin üstüne çıkarmazlarsa ve 25.2 gibi aşagıya hareket ederse bilki bıçagın ucuda çalışıyor demektir ve uyutma devam ettiriliyordur son senaryoya yürürler ve öyle olacagını umuyorum ytd

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Salur ()

Bünyamin hocam alım için sizden haber bekliyoruz alım seviyelerinizde bi değişiklik var mı

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Bünyamin Hocam eski numaralarımı yapıyorlar ayılar bizi ara ara bilgilendirin Hocam

0BeğenmedimŞikayet

ElSamsam ()

Tebrik ederim sn hocam tam isabet ettirmişsiniz inşaallah Rabb'im ilminizi artırsın.

2BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Trend çizgisinde yataylı gevşetme sonra ayılar direnç noktasında kalasları altan çekerler klasik hikaye ytd

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Elinize sağlık teşekkür ederiz
Hayırlı Bereketli Cumalar olsun İnşaALLAH
Bünyamin Hocam

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Sıkıntı orda sn es ankara ozaman 6.49 olur ytd

es_ank için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

es_ank ()

Peki 25.243 olsa kurda 8 olsa ozaman kaç olur

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Bu kurla 25.243 tl olarak 6.61 yapar sn es ank ytd

es_ank için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

es_ank ()

Hocam ben çok anlamıyorum gümüş TL kdar ne kadar yükselir ? Ortalama 25.243

0BeğenmedimŞikayet

Orhanabi ()

Teşekkür ederiz kardeşim, hayırlı cumalar...

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Pardon 25.243 ün üst direnci 25.420 dir ytd

2BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Trend çizgisiyle 23.8 den gelen kuzey yönlü 24.963 stokastik örtüşme zamnlamada erken gelmiştir açının 3 derece batı da kalması hesaplamayı 25.243 e kaydırabilir ihtimaldir 25.243 100 ma hattıdır üst direnç 24.420 dir ytd hayırlı cumalarınız bereketli kazançlarınız olsun ytd

0BeğenmedimŞikayet

millwright ()

Emeğinize sağlık hocam. Takipteyim.

1BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Biraz erken oldu sn milwright aslında erken olması aklıma 25.39 a kadar çıkar beklentisi getiriyor zira grafikte ben 1 hafta sonra çıkmasını bekliyordum ordaki çıkış açısı biraz zamana baglı dik açıya döndü lakin yinede gidip düşüş trendi çizgisine çarpacak ve aşagı dönecek bol kazançlar ytd

millwright için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

millwright ()

Bünyaminy hocam 3 gün önceki Bıçağın ucu grafiğinizdeki 24.963 rakamı için nokta atışı desek yeridir herhalde.

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü_59 ()

24.67 geldi bunyamin bey bakalim tepkisi ne olacak

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Hareketi olgunlaştıralım kendime not 24.67 ye kadar olan kısmı yatayda devam ettirebilen loylar ayıların anestezi regulasyonunu uygularlar ytd

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Altin rsi gunlukte 20 lerde hocam o yuzden dip olabilme durumu var altin ons yukari harekete baslarsa yoksa buralar tepe bile olabilir. Tabiki

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Sn los anarquesta eger buralar dip olsa rsi şu anda günlük açardı hareketler sadece altın onsun tepkisinden dolayı diye düşünüyorum ytd

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

26-28.3 araliginda onu yaptilar ama 24.9 da aslinda donmustu hocam da us10y ve dxy 1 tur daha yukari atti onlar asagiya biraz daha salsaydi yukari kareket hizlanacakti. Belki de cuma cogu piyasalar kapali diye bu kadar bezdirme yapiyorlardir. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Onu yaptılar sn los anarquesta redditi elon du onu yaptılar 28.3 den bu yana ve öncelerinde eliott lar niçin atıldı ve kurallar var sadece onlar gibi düşünmeyi ögrenmeliyiz ve aslında onlara kızmıyorum zira akıllılar ve aklı takdir etmek gerekir ytd

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Birazda yukari cikartsinlar hocam 26.8-27.4 araligina sonra orda bi kac gun mal kitlesinler ordan cok seri dususle daha da iyi kazanabilirler :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Nasıl para kazanacaklar o zaman sn los anarquesta ytd

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Yukari kirsin bunyamin hocam sıktı artik :) ordan donerse 23.1 gelir :) ons da da 1650 gelir :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Loyların tatlı oyunları ytd

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü_59 ()

Tebrik ederiz hocam ongorunuz tutacak sanirim. 24.64 Takipteyiz

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum