Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (1)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Gümüş için LosAnarquista60 yorumu (1 hafta önce) Cevap yaz
Tehlikeli bir durum gormedigim icin 4 - 5 gundur hic bir sey yazmadim kritik bolgeye geldik.
Yukselis hedeflerimiz kismen gelmis durumda ve burdan sonra dikkatli olunmasinda fayda olacagini dusunuyorum. Duvarimdaki degerleri inceleyebilirsiniz.
25.2 den aldigin gumusleri daha parite yapmadim. Yapsam mi yapmasam mi diye de dusunmekteyim. Ama bugun ve yarin ki hareketleri izlemeden yapmak cok icimden gelmiyor.
Altin 1759
Gumus 26.6 degerlerine ulasti burdan dusus yeme ihtimali var.
Alt desteklerden altin 1743$ altina inmedigi surece yon yukari. Kendi adima biraz daha bekleyecegim. 24.8-25.2 arasinda alim yapilir dedigimde alanlar icin bu degerler satis yeri olabilir. Benim maliyet 5.75 oldugu icin ben haftalik kapanisi gormeden satmayabilir. Ytd
https://altin.in/losanarquista60/14<b r />
bu da bir haftaki yorumum altın sitesinde yazmadığım için tanımayanlar yorumlara bakabilirler. ytd