Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Gececi_ ()Abi yorumlarınla yakınen ılgılenıyorum hedefte degısıklık ve revızyon olur ise benide etiketleyebilir misin?
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
artemis_ (). Audio yetisemedim dün hocam.4,44 den yarısını sattim. Birde oraye gelene kadar baya bir al sat yapmistim neyse ki. Bugun cümle içinde geçen coinleriniz bile dahil :)sepetimi yaptım bekliyorum. Saolun hocam. Hersey güzel kalbinize gore olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Gececi_ ()Teşekkürler abi
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Yok kardeşim. Düzeltme olarak düşünüyorum.
Gececi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gececi_ ()Hocam Merhaba yazdıkların dusuyor mu hedefte bır revızyon soz konusu mu?
0BeğenmedimŞikayet
Gececi_ ()Hocam duzeltmemı
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet571 ()Algo 1.20 yi geçemedi hocam. burdan girilir mi
0BeğenmedimŞikayet
Gececi_ ()hocam kactan aldınız?
0BeğenmedimŞikayet
MahoAğa1 ()Hocam uzun vadede hot ne olur tahmini? (1-2 yıl)
0BeğenmedimŞikayet
MahoAğa1 ()Hocam hot ne olur uzun vadede(1-2 yıl)
0BeğenmedimŞikayet
kasva22 ()Npxs te sağlıklı bir düzeltme yada flama yapıyor dimi abi :) cok ümitliyim ondan inşallah yanıltmaz
0BeğenmedimŞikayet
Shadem ()Öyle yaptım hocam. 7 coin var şu anda. Toplamda 2 bin usd çevirip duruyorum. Asıl sermaye platinde ama bu mecra da acayip bir şey . Ordan geçip yüklü girsem mi diye düşünmüyor değilim.
0BeğenmedimŞikayet
Melike1983 ()İyi günler yeniyim sizi Gümüş sayfasında biliyorum sepetimde NULS UTK VE DENT ve drep var ytd olmadan yorumlar misiniz
0BeğenmedimŞikayet
Sancar2321 ()Abi avax i sormustumda ilgilenmiyorsun heralde.
Celr için ne düşünüyorsun
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Little Little, in the middle. Ortaya az az karıştır :)
Shadem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Shadem ()134 den çıktım ben de . Tekrar gireceğim
0BeğenmedimŞikayet
Shadem ()Bir miktar aldım hocam
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Günaydın. Sağlıklı bir düzeltme hocam. Mehter takımı gibi düşünün. İki ileri, bir geri.
Ümraniyeli3434 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ümraniyeli3434 ()Çelik hocam Hayırlı sabahlar Allah gününüzü bereketli kılar inşallah fil bayağı bir geri çekildi acaba Düzeltme mi yaptı diyelim fikrinizi alabilir miyim
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Dün Audio'ya pump yaptılar, o sırada denk geldiğimiz için stochastic ile takip edip 4.80'den yollayabildik. İsterseniz önceden hedef seviyesine sat emri verebilirsiniz.
Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Hayırlı sabahlar
Der ve blz accık accık alındı... teşekkürler
Yanlız çıkışı nası yapıcaz?
Örnek dün audio size 4.50 olduğunda yazmıştım tabi sonra bakmadım 4.9 vurmuş ve şimdi 4.0 altına inmiş.. sürekli ekran başında takip etmek olmuyor...
Önceden satış emrimi girmek lazım nası yapıyorsunuz?