Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Ula Dolar bii düşmedin! Alım fırsatı vermiyorsun.
XDEVRİMX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Teşekkür ederim
NEW_GOLD için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NEW_GOLD ()Güzel çizim tebrikler
1BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Hedef geliyor
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Grafik işliyor da Dolar izin verse bii
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Perşembe günü çizilen grafik işliyor sanki..
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Alttaki mor dikdörtgen e girdik ama bu denemede geçemedi. Geçsek de Dolar güzel fırsatlara izin vermiyor fincan kulp un fincan hedefine gidiyor sanırım.
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Neyse tekniğimize bakalım 1720$ seviyesi geçilirse ve altında kapanış alırsak 1704$ hızlı gelebilir.
YTD.
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Küçük mor kutuya geldik.
1747 üzeri 4s lik kapanış hedefi bozar. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetçelik21 ()Toprağım çıktın mı
Ali_Fırat_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetçelik21 ()Başın var olsun toprağım
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Olur benim başım üstüne
Mehmetçelik21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetçelik21 ()İnşallah toprağım müsait olduğunda bir ara görüşelim oturalım
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Sabırla inşallah toparlanırsin toprağım
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetçelik21 ()Seninde toprağım abem Allah ters götürünce her yerden ters gidiyor 10 yıl oldu bir türlü toparlanamadım
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Senin canın sağolsun sıkma canını
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetçelik21 ()Bekleyip görelim toprağın zaten hep yanlış işlemler yaptık Allah somumuzu hayr eylesin baksana kör olmuşum 4.83 ten bozuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Yok valla dolardan yana korkum yok toprağım dusseydi 3 gündür bı türlü düşmedi yükselecek dahada biz elimizdeki malı kalktık boşuna sattık sonrasında kalktık daha yüksekten aldık onslara bir tetik gelse güzel olacak inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetçelik21 ()Bugün son günü gibi düştü düştü düşmezse hafta ya 8 üzerine yerleşir
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Düşmez toprağım sıkıştı ilk fırsatta kendini 8 in üstüne atabilir ..
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetçelik21 ()Toprağım 7.60 7.70 arası düşüş öngörüm var ama düşecek gibi durmuyor biliyorsun elimde imkanda kalmadı elimde ki nakiti iyi değerlendirmem lazım zarar çok
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Ben dolardan yana düşüş olacağını sanmıyorum benim guruşüm seni yanıltmasın
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetçelik21 ()Abem düşüş bekliyordum dolar kaynaklı bu yüzden bekletmedim
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Çok aceleci olma toprağım 3 kuruş nedir :)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetçelik21 ()6.36 dan verdim 6.33 ten almıştım
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Bugün aldığını kaçtan verdin
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetçelik21 ()Bende hala tl birde bildiğin 485 ten olan kalan altın 60 gr 6.27 den döndü
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Gümüş belli kaç gündür 6 .35 33 ve bugün 27 mi 28 denmi dündü orada alıcı buluyor toprağım ona göre pozisyon almak gerek bende aldım verdim sonra altına geçtim sadece bı 3 k gümüş var bende 6.30 dan bugün aldığım
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Belki de ikili dip oluşur hedef yukarı olur:))
Ben şuan full TL olduğum için düşüş arıyorum:) dolar salsa daha iyi olur.
XDEVRİMX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetçelik21 ()Abem bende bugün küçük bir parça gümüş al sat yaptın ama çok küçük