Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0501 23:39:34
EUR 36.2401 23:39:34
USD 34.4857 23:39:34
ALTIN ONS $2670.0100 23:39:34

Konu: 66vip-26.03.2021

⭐⭐66vip ()
Gümüş
ASIRI EMEK ICERIR:)))

< Altın tl

gumus tl

Usd Destek 7.82 - 7.77 , Direnç 7.87 - 7.95

Altın Ons Destek 1733.12 - 1727.82 , Direnç 1737.41 - 1741.69

Altın GR/TL Destek 424 - 435 , Dirençler 441 - 449

Gumus ons Destek 25.39 , Direnç 25.68 - 25.86

Gumus GR/TL Destek 6.41 - 6.35 (pivot 6.21) Direnc 6.56 - 6.61

< altın ons

gumus ons

1.Kanal : 24.50 ile 25.35 arası dusus kanalıdır.

2.Kanal : 25.35 ile 26.63 arası yukselıs kanalıdır.

2.Kanal : 26.63 ile 29.39 arası tavan kanalıdır.

1.Kanal aşırı alım-2.kanal normal al- sat-3.kanal sat kanalıdır.

Yorumlar (39)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Partner_41 ()

Eyvallahh... Allah razı olsun.. selam ve dua ile..

66vip için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yagizh ()

Hocam merhaba
Deniz bank tan çıkmak için 6.38 satış yatım transfer ederken ara açıldı
Usd tırmanır mi burdan gireyim mi dönüş yaparmı ne dersiniz

14BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Dxy 92.700 ustunde 93 lere dayandı < usd yı yukarı yonde tetıkler

10 yıllıklar 1.630 ve ustune atıyor, enflasyon beklentısı ıcerır < onslar acısın dan ıyı degıl

Bıst hafıf yukarı yonlu actı stabıl sayılır.

Abd borsaları hafıf yukselıste alıcılı gorunuyor.

Usd takıp edılmelı 8.02 onemlı ust dırenc.

Gumus ons 25.24 ust dırencını kırmaya ugrasıyor ancak 26 ustu dırenclere atmalı alt destek,24.84 kırılmamalı.

Gumus gr/tl 6.51 onemlı dırenc,

Altın ons 1727.82 alt detek,1719.25 onemlı destek ıken dırenc 1733.12 onemlı dırenc ıse 1737,1741,1747 ve trend dırencımız 1755.57

Altın gr/tl 438 destek ıken tren destegı 424. direnc ise 447 dir.

Onslardakı mum olusumları tehlıke sınyalı verıyor. Usd nın atsesı yuksek ama sonmesını beklıyorum. Takıpte olunmalı.

Avrupa zırvesı acıklanması onemlı haber beklentısı ve euro bolgesı verılerı ızlenmelı.

İlerleyen saatlerde gorusebılmek umuduyla, ALLAH'a emanet olun.

SAYGILAR...

0BeğenmedimŞikayet

İkrs_38 ()

Eline emegine saglik

1BeğenmedimŞikayet

Partner_41 ()

ve aleykum selam.. sizin de cumanız mübarek olsun.. paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. selam ve dua ile..

0BeğenmedimŞikayet

Yenigold ()

Bilgiler ve emekler için teşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

atesbey06 ()

Ve aleyküm selam hayırlı cumalar emeğine sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Bir_yolcu52 ()

Aleyküm selam hocam emeğinize sağlık.

11BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Selamun Aleykum Cumamız mubarek olsun. Hayırlı işler ve bol bereketli günleriniz olsun.

Geceden itibaren yazdıgım yorumlarda piyasa ile ilgili ve hareket alanımızla ılgılı bır cok konuda acıklama ve paylasım yapmaya calıstım. Profılımde son yorumlar ıcınde verler, grafık ve teknık bılgıler bulunuyor, Bakmak ısteyen arkadaslarıma hatırlatırım.

Hafta sonu kapanısı yasıycamız bır gun oldugunu ve ay sonu kapanısına dayandıgımızıda hatırlatmak ısterım.

SAYGILAR...

1BeğenmedimŞikayet

Gayret1 ()

Surda önemli bikaç hoca var onuda sözlerinizle inçitmeyin emege saygıduyun hem o sözler @SLAVE hocamıza deyil

eda08 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ghostcrow ()

@66vip kardeşim hayırlı ve bereketli cumalar. Eline emeğine sağlık okudum boş yorum yazanlar olmuş hiç takılma engelle gitsin şu ara çok alakasız tipler bir çok değerli üstada olumsuz boş yorumlar yazıp yazıp 3 gün sonra istifa ediyorlar. Birilerinin adamları yada kadınları olduğu çok belli bunların sen takılma boş yorumlara. Allah emanet ol

2BeğenmedimŞikayet

ghostcrow ()

Madem biliyorsanız sizde her hafta @66vip kardeşimiz gibi 5-6 grafik çizin sizde 7-8 veri yorumlayın yada mantıklı sadece 1 bilgi paylaşımında bulunun da bizlerde faydalanalım. Yok bunları bilmiyorsanız sessizce izleyin gereksiz yorum yazmanın ne gereği var. @66vip grafikte ne görüyorsa gelme ihtimali olan her noktayı açık açık yazmış. Ne demesini istiyorsunuz ben JP m. rganla kankayım akşam konuştum tam olarak bugün dolar bu ons bu olacak al al al yada sat sat sat mı? Açık söylüyorum boşa beklersiniz.

0BeğenmedimŞikayet

Umutum34 ()

Slm hocam bugün alım fırsatı vericek mi acaaba

SLAVE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

albay06 ()

Değerli Dostum SLAVE günaydın bugün bir satış yapmam lazım 25.20 yi geçmiş görünüyor kırdığını nasıl anlariz satisi ne zaman yapmalıyım yükselir mi gün içinde

1BeğenmedimŞikayet

Maskülen ()

Arkadaşa katılıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Mem_Mem ()

Krive bu asya 25.2 destegini kiramadi ne olir sence

1BeğenmedimŞikayet

yıldırım32 ()

Abi ben sizi Bayadır takip ediyorum sizi ve yorumlarınızı çok seviyorum Allah sizden razı olsun lutfen sakin olun sizi üzenleri değil sizi sevenleri ekmek yiyenleri düşünün.

1BeğenmedimŞikayet

Denzer ()

Ellerine saglik abi

3BeğenmedimŞikayet

petrolcu1978 ()

Sıtede aylar boyunca gecırdıgım zaman sonrasında nadir olarak takip ettiğim kişilerden biridir @SLAVE...
Slave veya takip ettiğim kimseye bu zaman boyunca tek bir soru sormadım. Kac bin liralık zarardan kac bin liralık kara gectim. Bunu cok kısa bir zamanda basarabildim.
Anlamadığım sey su : siz ve sizin gibiler neden yorumlarını degerlendirmelerini begenmediğiz kişileri takip edersiniz ki? Yada neden onlara yazma gereği duyarsınız. Rahat bırakın insanları. Ama bence sizlerin amacı farklı.

@SLAVE kardeşim kusura bakmayın lutfen. Nacizane , sen ve senin gibi degerli kişilerin biraz ozelestiri yapmanızı rica ediyorum. Bu tarz sorulara neden cevap yazma gereği duyuyorsunuz. Bosa harcanan zaman oldugunu dusunuyorum.
Sen ve senin gibi arkadaslara cok insanın ihtiyacı var.

0BeğenmedimŞikayet

mehmet_şanlı ()

adam net rakam verse burada işi ne gider j. p morgan danışmanlık yapar

2BeğenmedimŞikayet

Usd_1 ()

Emeğinize sağlık hocam

1BeğenmedimŞikayet

UZMAN_51 ()

Samimiyetimle söylüyorum çok güzel cevap olmuş

0BeğenmedimŞikayet

Hnmaga ()

Gerçekten iyi niyetle emek verdiğiniz için teşekkürler. Teknik çizim ve yorumlar bazen acaba dedirtiyor ama benim gibi acemilerin bile anlayabileceği çalışma. Hayırlı geceler.

21BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Ne sızın ne kımsenın yatırım danısmanı degılım, al- sat tut dıyecek net rakam vererek yatırım tavsıyesı verecek degılım. ayrıca hem sıte kuralları hemde kanunen net rakam yasak bu gun gorsuk , sahsın ust uste ıkı defa uyelıgı ıptal oldu net rakam ve yon vermesınden.

Sayet faydalanamıyorsanız engelleyın, herseye muhalıf olmak zorund degılsınız, sayenızde cok kısı sıteyı terkettı sızın gıbı yorumlar sahıslar yuzunden, dıger uyelıgınızden yazsanız daha ıyı olurdu.

Hanı engellıyorsunuz dıyorsunuzya amacınız ogrenmek faydalanmak yada elestırı yapmak degıl kucuk dusurmek asagılamak yıldırmak.

O yuzden uslubunuz ne bana nede bana sorarsanız sıteye uygun degıl, o yuzden rahatsız oluyorsanız engelleyın yoksa ben rahatsız oldugumdan sızı engellıycem

Sıtenın bana verdıgı bır hakkı severek ve mutlulukla kullanıcam cunku yıldırmanıza ızın vermıycem

1BeğenmedimŞikayet

Gelinoy ()

Elinize saglik @66vip

1BeğenmedimŞikayet

Partner_41 ()

Allah razı olsun kardeşim çok faydalı oluyor paylaşımların

1BeğenmedimŞikayet

Edessali ()

Emeğinize sağlık.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum