Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 02:49:57
EUR 35.9598 02:49:57
USD 34.5492 02:49:57
ALTIN ONS $2717.4500 02:49:57

Grafiği gönderen: Bünyaminy

rötatif ytd

Yorumlar (18)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Bilmukabele sn losanarquesta

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Tesekur ederim degerli bilgilerin icin bol kazanclar. Saygilar

Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Mantıklı sn los anarquesta bilonço açıklarını kapatmak için borsa ve emtialara saldırıyorlar dolarizasyonu kullanarak 374 haftalık çevrim başlangıçlarında bu genellikle olagan hareketler şhort işlemler karlı diye düşünüyorum bol kazançlar ytd

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Dediginiz gibi 23.6 destegi var ama 23.2 de 50 haftalik ortalama sanki 23. x yakarsa 50 haftalik ortalamaya degmek isteyecek gibi oraya da gelirse bence ilk tepkide yari yariya cikmak mantikli olacak sanirim. Bu sira cok daha temkinliyim. :) 24.85 kirilmasaydi aslinda bu kadar dusunmezdim ama altin da ilk 50 haftalik ortalamaya igne atti sonra dusus derinlesti gumuste de aynisi olabilir. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

24.963 ün altında kapanış grafikteki alt histografı çalıştırır diyebilirim sn losanarquesta ons olarak pek bir kaybınız olmaz orta kısa vadede 23.6 tepkisi 50 bip ve bu düşüşün çok büyük derinlikte olmayacagını gösterir rasyo degişkenligi sıkıntılı dediginiz üzere diyebilirim sn losanarquesta ytd

0BeğenmedimŞikayet

Dinamitci ()

Tmm abi tşk ederim seninle bekliyorum abi

0BeğenmedimŞikayet

Vlkyasan ()

allah razı olsun değerli kardeşim bereketle kazançlar olsun allaha emanet olun

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Gecen hafta 26.6 da benle alanlar satis yapabilir yazdim :) kendim hic satmadim dedim ortalama dusuk illaki bi yerde cikarim. 7.13 de banka sattirmadi kaldik. Izleyelim bakalim tepki vercek mi 25.3 ustune.

26.3 un ustune atamazsa zaten bu iki hafta bence 23 alti kesinlesir gibi. Ytd

2BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Aleyna ve aleykümselam sn vlkyasan yarın hesaplayıp yazarım daha erken diye düşünüyorum bol kazançlar ytd

Vlkyasan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Bekliyorum ons olarak hesaplarım sn dinamitçi

Dinamitci için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Anlayabildigim o sn ahmet hocam

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Sn losanarquesta dün konuşmuştuk zannedersem 73.1 sonrası iş ciddileşir anlayabildigim gelişmekte olan bizim gibi ülkelerin kur farkları ve altın gümüş üzerinden kapsamlı bir regülasyon yapıçaklar günlük rsi hepsinde sat veriyor bende eger kuruda aşagı çekip rasyo zinciriylede oynarlarsa ki bundaki en büyük şüphe yüksek faizde yüksek kur anarmolligidir diyebilirim ytd

0BeğenmedimŞikayet

Vlkyasan ()

selamün aleyküm bünyanin kardeşim nasılsınız
alım bölgesini nereleri önerirsiniz tl bazında fikir verebilirmisin
bereketli kazançlar

0BeğenmedimŞikayet

Dinamitci ()

S. a bünyamin abi hayırlı akşamlar daha almadın sanırım abi bende almadım daha ons olarak alım yapmak için aklındaki rakam nedir abi

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

aboo ne yaptın Hocam bir de o dokunursa domino taşları gibi devrilir ortalık hoş ful tl deyiz lakin nice insan harap olur

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Sayin bunyamin 200 gunluk ortalamanin altina igne atti ve rasyo da kirilan ucgenin icine igne atti rasyo da 72.7 sonrasi 88 ler gibi duruyor. Fikriniz nedir asagilara cok mu yakiniz ytd olmadan

1BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Daha spek hiç dokunmadı bu hareketler bipçilerin ytd

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Bünyamin Hocam yön artık netleşti aşağılara gözüne kestirdi spekler

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum