Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()eyvallah sağolasın :)
ZGK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()slm kardeş hoş geldin:)
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Apranax3434 ()Altın 200 tliken 400 lira olacak dediğimizde dolar 4 lira iken 8 lira olacak dediğimizde insanlar gülüyorlardı. Siz yine ikiyle çarpmaya başlayın. Devüle olmaması içten değil. Soru sorduğunuz kişide bu fiyatları 1 yıl öncesinden konuşan insan geçmişten tanırım. Ne dediyse olur.
ugurasilturk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()''Elliot''
0BeğenmedimŞikayet
ugurasilturk ()peki şöyle sorayım; yaptığınız grafikteki bilimsel veriniz nedir?
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Haber kısmını ben takip etmiyorum. Siz sordunuz diye söyledim. Evet faizler etkiler ama yüksek faiz derken neye göre yüksek. Siz'in yüksek dediginiz faiz görecelidir. Risk artarsa o yüksek dediginiz faizde yeterli olmaz.
0BeğenmedimŞikayet
ADSIZ_NESLİ ()Çok teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Turgay3461 ()TMM hocam tşkr ederim
0BeğenmedimŞikayet
ugurasilturk ()hocam grafik veriyorsunuz, bilimsel bir çalışma gibi yansıtıyosunuz sonrada diyorsunuz ki bir sebep bulurlar bekleyip görelim... olmuyor ama... ülkemizde doların düşüşünü 2 şey etkiler bunlardan 1. si yüksek faiz , 2. si faize bağlı sıcak para girişi... maalesef böyle.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Emin degilim ama bizim piyasa kapalıyken olabilir. Yani akşam 18.00 den sonra.
Turgay3461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turgay3461 ()Hocam bu düşüş nezaman olur?
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Aynen. Kaçırmamalı.
ADSIZ_NESLİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ADSIZ_NESLİ ()O da uyar üstadım bana elinden tutarım hemen
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bir sebep bulurlar. Bir açıklama gelebilir. İzleyelim.
0BeğenmedimŞikayet
ugurasilturk ()peki nasıl düşecek dolar?
0BeğenmedimŞikayet
hrn6789 ()Kısa vadede beklentiniz 7.47 mi yani? Ona için beklentiniz ne
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hayır tabiki.
-1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()ama ama 7.47 rakamını ezberle bence, sonra düşerse 7.42 sonra düşerse 7,35 gibi gibi :)
ytd diyelim de
0BeğenmedimŞikayet
ugurasilturk ()faiz artacak diyorsunuz yani?
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()hadi bakalım ia
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()bakayım mavi c neymiş baktım da üst rakamı gördüm anlamıyorum ya
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Tamam işte. Mavi 'c' yi bekliyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()hocam önce bir çekilme beklemiyor musun