Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
1BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()evet dostum sattım alım fırsatı beklıyorum dun oyle bır macera yaptım bugunde yolladım sen bana uyma
Altın_Dostu__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu__ ()Sarıkızı mı sattın Dostum, bende gönderiyorum o zaman :)
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu__ ()Senin olmaya bilir, ama bizim olabilir, seviliyorsun Candostum :)
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aslı_35 ()Ben de iyiyim ortak :) aynen devam bende.
0BeğenmedimŞikayet
sevtuğ ()Laf salatası yapmadan güzel paylaşım, teşekkürler @Murat5635 , az önce yanlış yere yazmışım.
1BeğenmedimŞikayet
sevtuğ ()Laf salatası yapmadan güzel paylaşım, teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()eyvallah dostum
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Bereketli olsun abim
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()dostum hos geldın az bır karla sattım rısk yapmak ısmedım
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()2 günlük kapaniş lazim kardesim
Recep35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
okan_20 ()Murat abi dolar tl 8.04 ya da 8.11den 7.60lara bi dönebilir mi geçici süre, fikrin ya da analizin var mı :)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Sağol abim yok aman öyle bir niyetim yok
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()2 gün kapanisi kardeşim
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Recep35 ()445 üstü kapanışlar dedin ya abi ne kadar günlük veya haftalık mi
-1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Cok şükür iyiyim ortak sen nasilsin
Aynen devam ediyoruz işte bildiğin gibi
Aslı_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aslı_35 ()Murat kardeşim benim. Özledim seni. Çoktandır konuşamadık. Sağlığın sıhhatin iyidir umarım.
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu__ ()Bin şükür grafiğe baktığın an anlaşılıyor, daha ne olsun bilemedim, emeğine sağlık Dostum, cevhersin cevher, sitenin kaşıkçı elması :) 1223 Güzel Dostlarla takibindeyiz.
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()445 üstünde gün kapanışlarımı yapmalı? Yoksa saatlik kapanışlarmı? Kaç gün yada kaç defa kapanış yapmalı hocam
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Abi böyle grafik mi. Olur :) en üste bi 700 yaz onuda görelim :))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()bende çok az var, birazı dip seviyesi, birazı da "zor ama imkansız olmayan" seviyelerden. satmıyorum şimdilik onları. eline sağlık, teşekkürler.