Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (35)
0BeğenmedimŞikayet
Wanga ()geçen bırı vardı degerlı hocalardan sterlın sayfasından geldı bır rakkam verdı herkes dalga gectı onla o rakkamdır kesın
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ():)) Eyvallah hocam gülüşleriniz daim olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Maydin55 ()hocam 11 ons bile çalışır gümüş bu sağı solu belli olmaz
0BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Hocam yazsanız da biz de bilsek.
0BeğenmedimŞikayet
Maydin55 ()hocam ikitana yanyana 1 mi formasyon ==))
1BeğenmedimŞikayet
Mehmetçelik21 ()Geçen size söylediğim obo Hocam bende gördüğümde size sormuştum
0BeğenmedimŞikayet
Ö_F_Tuğcu ()@The_RePaN ustam siteye at grafikleri, temkinli adım atmamıza faydası olur inşallah. Teşekkürler paylaşımlarınız için
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Aynen hocam
Mehmetçelik21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Toygold ()Girelim mi buralardan üstad
1BeğenmedimŞikayet
Toygold ()Olumlu mu olumsuz mu
1BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Allah seni hep güldürsün hep cok guldurdun ama unutma bazi camlar kursun dilemiyor)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Es_26 ()Dehşet rakam nedir
1BeğenmedimŞikayet
Mehmetçelik21 ()19.45 obo formasyonumu Hocam korkutan
2BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Ver hocam ver zaten daha ne kadar korkutacak
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()1$ kadar sarkmış geriye 1$ kalmış formasyonu tamamlanması için ytd bir grafik var cok dehşet rakam verdi siteye atmaya korkuyorum ben kendim bile korktum ..
Gümüşçü_59 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Elinize emeğinize sağlık hocam. Cam çizmek için elmas kullanılır gümüş de zaten kırılgan bir cam gibi...
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü_59 ()Hocam guzel calisma emeginize saglik hala ikinci elmas calisma durumu var degilmi kirilmis diyemeyiz asagi
1BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Kardeşim ben nöbet çıkışı olduğum için ancak sana donebildim ters olay dediğim lonnraki bankerlerin swap faizi ve usd ile ilgili oynakligi kardeşim ettim burda ancak bu kadar yazabilirim
esperto için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
esperto ()@The_RePaN merhabalar. Ters olaylar derken kastınız düşeceği yönünde mi yoksa yükseleceği yönünde mi? Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Dolar kanadinda cok ters olaylar var ama burada anlatamıyoruz malesef(
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Emeğinize sağlık hocam neyse ki salsa da en azından TL deyiz. :)
0BeğenmedimŞikayet
Kırşehirli4040 ()7 20 den gelen gap lı dolar var 200 baz faiz artışı var taşlar yerine oturacaktır abd tahvil faizleri de 2 gündür kırmIzıda dolar endeksi 92 lerde geziyor yarın mb başkanının banka müdür leriyle toplantısı var bunları da göz ardı etmemek lazım dolar iç piyasada müdahale edilebilir bi yatırım aracı
CEMre52 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CEMre52 ()Borsalar, petrol, emtia hepsi kırmızıda... Ve ABD 10 yıllıklar 1.500 lere inmeden dolar gücünü yitirmeyecek piyasaları baskılamaya devam edecektir..
Kırşehirli4040 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_23 ()Bu gece bir panik havası var ama olumlu mu olumsuz mu anlayamadim
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Usd yarın salar diye tahminler var Hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kırşehirli4040 ()Ne konuda alev alev
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bize bir haber lazım hocam, dolar için.. onslar buralardayken yükü doldurur idik...
0BeğenmedimŞikayet
CEMre52 ()Şuan tüm piyasalar yine alev alev.. Yeni bir dalga gelirse şaşmam..
Mustafa_23 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Usd izin vermiyor oda biraz gevşesede iyi olacak da izliyoruz
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Yükü boşalltık bekliyoruz Hocam