Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
Kırşehirli4040 ()Nasip kardeşim ama genelde tfx ve kuveyt daha mantıklı gibi bankalar da gece makaslar çok yüksek nasıl işlem yapıyolar anlamıyorum
Pınar21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kırşehirli4040 ()Bizde tesadüf internet bankacılığına bakmasak bizimde elimizde patlardı bende sinirden kendimi yerdim
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altınordu ()Aynı şeyi söylüyoyorum bende zaten o saatte Kuveyt'te gördü o rakamları. Biz makas kapanır diye bekledik satmadık siz uygulama açılırsa makas kapanır diye satmadınız.
Musti55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pınar21 ()İş bankası pazar gecesi 7.70 üstünü vermedi satamadım.
Kırşehirli4040 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Tfx i kimse begenmiyordu 10 12 ay once herkes vkatilim diyordu simdi en iyisi tfx oldu heralde. Bana sattirmadi 6.5x disinda bir fiyat gormedim yazik oldu sadece
0BeğenmedimŞikayet
Kırşehirli4040 ()Dolara bakmadım euro ve gümüş işlem yaptım euro 9 90 lar daydı 9 75 den aldı dolarda büyük ihtimal 8 35 lerde felan almıştır
Pınar21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Musti55 ()Mobil uygulama 6.96 satış verdi ama o arada biz tfxi açmaya uğraşıyoduk makasa girmemek için, baktık açılmayınca mobile döndük biz bozdurana kadar 6.70lere düştü. Şahsen benim durum böyle oldu, kardan 10k gitti.
altınordu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pınar21 ()Banka kaçtan aldı doları o rakamda
0BeğenmedimŞikayet
Kırşehirli4040 ()Dolarda 8 48 gördüm hızlı düşeceğini bildiğim için ne var ne yok sattım
0BeğenmedimŞikayet
Kırşehirli4040 ()Türkiye finans tfx in internet bankacılığı
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kırşehirli4040 ()Zaten o rakam larıda saat 1 de girdi bende tesadüf tfx kapalı olunca orda makas aralığına bakmak için girmiştim hemen sitede paylaştım 9 75 dende 1 dakka sonra Euro yu sattım
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hangi banka?
0BeğenmedimŞikayet
Saftrik ()Hangi bankada işlem yaptınız
0BeğenmedimŞikayet
altınordu ()Aynen zaten 7.13 lere kadar çıktığını gördüm bende birkaç dk durdu oralarda. Sonra saldı zaten.
0BeğenmedimŞikayet
Kırşehirli4040 ()Ayrıca o sattıgım dakkalar da gümüş 7 11 ler deydi 18 kuruş makasla satabildim
0BeğenmedimŞikayet
altınordu ()Yani sizin gibi birkaç kişi akıl edip uygulamadan girdi o fiyata sattı zaten Kuveyt'te o rakamları gördü o saatte.
0BeğenmedimŞikayet
Kırşehirli4040 ()6 93 den internet banka cılıgından sattım saat 01 09 da
0BeğenmedimŞikayet
altınordu ()Peki 6.95 denmi sattınız mobilden?
0BeğenmedimŞikayet
altınordu ()Bende öğlen 3 e kadar 10 kr su sonra 8 oldu sonra 5 sonra normale döndü.
Alimert için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altınordu ()Ben 1 aylık süreci konuşuyorum ilerisini Allah bilir. Ayrıca herkes 3 kg gümüş, 32 gr altın alıp satamıyor sadece bu başlı başına büyük avantaj.
0BeğenmedimŞikayet
Kırşehirli4040 ()Tfx o rakamlardan sattır madı sistem saat 4 E Doğru Açıldı Türkiye finans internet bankacılığın dan sata bildik
0BeğenmedimŞikayet
altınordu ()Varsa o rakamdan satanlar illaki yazardı 1 yada 2 kişi yazdı 6.95 -6.98 diye. Geri kalan hepsi bela okuyordu TFXe
0BeğenmedimŞikayet
Alimert ()Tfx değil diğer banka programı
RG58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alimert ()Sen devam et bi gün benim ne demek istediğimi anlarsın iyi akşamlar :)
0BeğenmedimŞikayet
altınordu ()Ona diyecek lafım yok. Bizde taşır dururuz. Yapcak birşey yok.
İstanbul_un_babası için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altınordu ()Alakası yok ben saat 02.20 gibi sattım 6.71 den hatta 10-15 dk ara ile 2 parça halinde sattım ikiside aynı rakamdan. O saatler arası 6.6-6.80 arası alıyordu.
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Gardaş mobil uygulamadan nasıl satılıyor
0BeğenmedimŞikayet
altınordu ()Burdada 0.34 çok bi fark yok.
İstanbullubirisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alimert ()Başına geldiğinde anlarsın
0BeğenmedimŞikayet
Alimert ()Girdik ne oldu tam 17 saat boyunca 15 kuruş makas koydu banka savunduğun banka tfx iyi demiyorum ama Kuveyt pişmanlıktır ..!