Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Teknik anlamda mevcut ancak bir anda gerçekleşmeyebilir. Öncelik üst bantlardaki enkazı toparlamalı.
Alparslan_6155 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()usta gab kapanırmı kur 730 lara gelebilirmi
Hakan_oz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()o halde o bant için kademeli alım iyi gibi:)
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü_59 ()Hocam siz secin kac a gidecek
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()1 bandına gelecek hocam. Sonuna nokta koydum:)
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Bir bant seçin @celik2119 hocam)
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Evet değerli @BOZUK_SAAT açıkçası haftalıkta ben bu grafiği baz alıyorum haftalık kapanış bant aralıkları benim için önemli tamam mı? yoksa devam mı? diye her alt bant veya üst banda geçiş yaptığında ona göre pozisyon alıyorum. Selamlar.
BOZUK_SAAT için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Evet hocam
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()yani ne denir ki hocam klişe söz ''burası Türkiye'' demekten başka.
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Giren girdi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Aman hocam dikkat et :) ne diyelim artık hayırlısı olsun demekten başka bir şey denmiyor.
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Bu haftaki kapanış 7,16x üzerinde ise Tl için olumsuz anlamına gelir.
Alparslan_6155 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Hocam Yahoo finanasta canlı kur var ordan bak Euro 9800 inanamadim kalbin sıkıştı bakarken
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Amin değerli kardeşim. Ama şuan bakıyorum da Akbnk hesabından eur alış: 9,08 satış:10,09 ilginç gerçekten.
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Hocam bugün euronun tekrar 10 lira olduğunu gördüm Allah sonumuzu hayır etsin
1BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Sağolun @project @ee797
project için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()İnandığımız her faydalı bilginin daimi olması.. değerli @Vedolizim teşkler.
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Sağol güzel kardeşim hepimiz için bereketli olsun. Selamlar.
Mennan_usta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maydin55 ()Bu yorumunuz bende farklı bir ufuk açtı saolun
BOZUK_SAAT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()Hacam tl olarak düşüş trendi hangi arkamda kırılıyor 7.50 mi onun üzerinde kapanış yapıyorum diyeni bakacagız
0BeğenmedimŞikayet
project ()Yorumlarım düşmüyor son günlerde. Profile kopyaladım, hakan_oz'un tryusd grafiğinde sana cevaben yazdığım yorumu.
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()Güzel çalışma olmus hocam son iki hafta oluşan mum yükseliş yani TL nin değer kazanımı teyit ediyor birde yutan mumu aşıp yukarı ivme kazandirabilirse konuşulan 6.50 ler orta vadede gelecektir. 0.15 gecilirse isler TL tarafında iyiye doğru gider
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Aferin sana
aVam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yigit88 ()7.40 ve üzerine atar 7.50yi direnç yapar sonrasını haber akışı belirler tamamen benim düşüncem ytd
0BeğenmedimŞikayet
aVam ()Bugünden dolar beklentisinin cevabımı verilirmiş? Ortalık toz duman.. ben sana söylüyeyim pazartesi n. agbalın yollandıgı, bakanlık işinin de aslı olmadıgı anlaşıldıgında, hızlı yükselişe girer..
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Dolar beklentiniz nedir acaba
project için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
project ()Eline sağlık güzel grafik.
1BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Hakan hocam bu ortamda grafik yayınlamak takdire sahan bir durum ne olursa olsun bilime inanmak bize moral veriyor eline ağzına sağlık hürmetler bizden
1BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Güzel çalışma
Kardeşim
Bereketli olsun
Saygılarımızla
0BeğenmedimŞikayet
ee797 ()teşekkürler güzel çalışma