Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (34)
0BeğenmedimŞikayet
NovaLogic ()Temel analiz yapmadan teknik analiz yapıldığında tarihe geçecek başarısızlıklara da imza atılabileceğini kanıtladığınız için teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()İnşaallah teşekkürler
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Çok teşekkürler. Allah işinizi rast getirsin inşaallah her daim
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Teşekkür ederim kardeşim
Maths_Teacher için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Hocam eyvallah. ben de doların 7.04 önemli destek noktasına kadar çekileceğini dusunuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Maths_Teacher ()haftasonu grafiklerinizi iple çekiyoruz. Emeğinize sağlık hocam. Sizin gibi dengeli yorumlarla bizlere yardımcı olan herkesin emeğine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Lionnn_ ()evet hocam şimdi kontrol ettim siz yazdıktan sonra flamanın ayağı kadar yukarı gidecek gibi gözüküyor.. kısa vade grafiğinizide bekliyoruz.. iyi istirahatler, iyi haftasonları..
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Yarın kısa vade bir grafik paylaşımı ben de yapacağım , orta vadeli haftalık grafik paylaştım, flama formasyonu ve 44 dolar olası beklenti düzeyini bu grafikte görmekteyiz , ben gümüş emptiasına önümüzdeki 4 yılda olabilecek olumlu gelişmeleri henüz hiç paylaşmadım ama şaşılacak güzel rakamlar var , henüz erken bunları telafuz etmeye
Lionnn_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lionnn_ ()2 saatlik macd , stoch rsi , bb grafiklerinde de satışın çok zayıfladığı ve üste doğru kırılım gözüküyor. Yani pztesi açılış itibariyle yükselişe geçecek gibi şuanki görüntü.
0BeğenmedimŞikayet
Sinay57 ()İnşallah hocam emekleriniz için teşekkürler sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Sizde rakamlar ne gorunuyor hocam gmsgrm euro usd mumkunse
0BeğenmedimŞikayet
celo_57 ()Hocam yazıyorum düşmüyor mu? Dolunay döngüsüne kadar nereden çıkmayı düşünüyorsunuz acaba.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş2 ()@drtunahan hocam bende ful gümüşteyim 6.05 ortalama ile bekliyorum yükseliş beklediğiniz nokta neresidir bu yükseliş sınırımı olucak acaba 35 mart sonrasına dikkat demişsiniz yarınki paylaşucağınız grafik ve yorumu merakla bekliyorum açıkcası
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Biraz abartmışlar, harem piyasası 7.42 kapattı, jeton piyasasında da an itibarı ile 7.37
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam piyasa analizlerinize guvenerek soruyorum ptesi euro 9.25 usd 7.78 deniliyor. Bu konuda sizin dusunceniz lutfen yasadigim yerde bu gun doviz burosu arkasasim kaptirken karsilastik elinde euro ve usd kalmamis 9.10 dan euro 7.75 den dolar sattim bitirdim diyor ne dersiniz
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Alış yapanlar düşüş bitti diye rahat alırken emptiada olanlar da kar beklenti noktslarında karlarını realize edebilecek, şu an itibarı ile Dolar 7.37 jeton piyasasında , harem piyasasında 7.42
Gümüş2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()TL de olanlar düşüş bitti diye güvenle girecek yetmez mi , bizim canımız çıktı düşüş sürerken
Sinay57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinay57 ()Nasıl olacak hocam TL de olanlar var gümüş te olanlar var herkes nasıl memnun olacak
0BeğenmedimŞikayet
Nigar ()Süper. Hoşumuza gidecekse hocam öngörünüz yükseliş :))
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş2 ()@drtunahan hocam satış bekliyenlermi yoksa alış bekliyenlerinmi hoşuna gidicek acaba
0BeğenmedimŞikayet
Besleney ()Ah hocam ben nasil bir hata yapmisim, sizin en son ciktiginiz parcayi dersteydim okuyamamisim, aldiniz sandim aldim ama tamamen benim hatam, panik yaptim. Insallah guzel bir sekilde cikarsa zararimdan cikarim.
0BeğenmedimŞikayet
architect ()Şimdiden elinize sağlık, bekliyoruz hocam..
0BeğenmedimŞikayet
Eflatun1881 ()Çok teşekkür ederiz hocam sağ olun
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Satış aralığı 6.40/50 arasımı olur?
10BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()korkmayın pazartesi gümüş düşecek demiyeceğim , yarın gümüş grafiği ve gann analiz beklentimi paylaşacağım , emin olun herkesin hoşuna gidecek
Hkaranfil için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Yarın satışlarınızı burdan belirtirseniz seviniriz takipçilerimiz icin
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()çok doğru bir taktik kardeşim inşallah hep beraber böyle yapacağız
İnan44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Allah razı olsun ne diyeyim iyiki varsınız kendini bilmez bi kaç kişi yüzünden sizde gitmeyin.
3BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()teşekkür ederim kardeşim , gram gümüş ile ilgli bir grafik çalışmam da olacak inşallah
İnan44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İnan44 ()Doların olası tepki yükselişine alttan aldıklarımızı satıp doların geri çekilmesini bekleyeceğiz artık.